Zdravo svima,
Obzirom da sam dobila kljuceve stana, a od pratece dokumentacie koju je
@BoleBG pomenuo nema ni naznaka. Utisci su katastorfa kao i kod vecine komsija kod kojih je takodje prisutno veliko nezadovoljstvo izvedenim radovima. Investitor je mozda imao nameru da kupce privuce kvalitetnim izborom materijala, ali su taj materijal ugradjivali ljudi koji za to nisu kvalifikovani, pa je zato sve i ispalo nakaradno. Kolicinu reklamacija bolje da ne pominjem. Ceo zid izmedju kupatila i kuhinje mi je vlazan, jer postoji neki problem sa curenjem vode. Stolarija potpuno izgrebana, parket i plocice zamazani malterom ili masom za fugovanje. posebnoobratite paznju na zidove, kod mene su izuzetno neravni - valoviti. Vestak kojeg sam angazovala osvetli lampom odozgo da bi video te valove, covek je bio sokiran. Voda u kupatilu se ne sliva prema odvodu, vec u cosak kupatila. Razlog tako lose izvedenih radova je izostanak kontrole radnika na gradilistu, i samih radova. Romi, koje investitor angazuje kao jeftinu radnu snagu za "prljave fizicke poslove" okupljaju se po ulazima zgrada i stepenistu, prosipaju kafu, bacaju opuske cigareta po ulazima, zgrade se osecaju na urin. Nakon primporedaje, sigurno ce biti potrebno najmanje mesec dana da majstor isprave sve sto uocite od nedostataka u vasem stanu. Ljudi koji se odluce da kupe stan druge faze, neka dobro razmisle, jer materijalizacija projekta nema nikakvu tezinu ako to ugradjuju nestrucni majstori, bez ikakvog nadzora.