Dobro razmisliti pre potpisivanja ugovora, ja mislim da sam se prevario. Stan jeste završen ali za ove pare u stanu sve treba da bude savršeno a daleko je od toga. Hodnici su katastrofa, fuge fale I tamo gde je kao završeno, keramika i završne lajsne škripe pod nogama sada a kako će biti posle godinu dana korišćenja, pločice sam nasao ispucale.
Dalje,popeo sam se gore na poslednji sprat, i tu sve ulazi kiša jer nema gore poklopca,sta li vec ide, to je sve voda padala i verujem da je ušla u stan na poslednjem spratu. Vidim da su žute pločice, i da je po zidovima onako spratna bela boja. Pričam sta sam video i to mi govori da tamo vlada neka nebriga i opšte rasulo kada im se tako nešto dešava.
Dalje bio sam u garaži, na -2 je bila poplava na nekih pola metra na celom nivou se može videti fleka od vode,kacim slike kao dokaz.
Takodje znam da mi je u stanu urinirane u završnoj fazi, ali se garaže I dalje koriste kao toaleti.
Slika sa žutim pločicama je iz garaže i smrdi na fekalije.
Ne donosim nikakve zaključke, prenosim sta sam video i konstatuje da je ostalo još mesec dana do završetka a nakon kojih idu penali po ugovoru, opet po ugovoru.
Takodje primecujem da ovde postoje profili koji objavljuju slike sa gradilišta, znači da imaju svakodnevni pristup zgradi. Sto mi dosta govori....
Pogledajte prilog 149295Pogledajte prilog 149296Pogledajte prilog 149297Pogledajte prilog 149298