Mozda je moguce nepraviti neko podesavanje - udavise nas reklamama o pametnim semaforimaPitao bih te da li ti je ok kada budes cekala na rampi taj semafor iz extra centra kroz koji mogu da prodju 3 vozila![]()
Mozda je moguce nepraviti neko podesavanje - udavise nas reklamama o pametnim semaforimaPitao bih te da li ti je ok kada budes cekala na rampi taj semafor iz extra centra kroz koji mogu da prodju 3 vozila![]()
Nisam, necu da preuzimam ako moram da placam odrzavanje za nesto sto nije zavrseno i dok ne zavrse garazu da mogu normalno da dodjem do stana.Ne, mene nisu jos zvali. Da li ste vi preuzeli kljuceve?
Logicno. Koja bi bila svrha ziveti na gradilistu sa majstorima svaki dan.Nisam, necu da preuzimam ako moram da placam odrzavanje za nesto sto nije zavrseno i dok ne zavrse garazu da mogu normalno da dodjem do stana.
Svako ima svoje razloge. Bar može da se krene sa nekim stolarskim radovima, montažom kuhinje i sl.
Koje troskove odrzavanja su hteli da naplate?Ja nisam ni mislio da se odmah useljavam, vec sam se pomirio odavno da od toga nema nista kad vec ovoliko kasne, a jos nece placati penale.
Rado bih preuzeo stan, ali pod uslovom da ne placam odrzavanje ovog blata ispred i garaze koja nije gotova, ali ja odgovor ne mogu da dobijem vec 10 dana. Ja ne bih imao posao da se tako ponasam prema klijetima. Ali onda bih mogao da se zaposlim kod bahatog investitora.
Evo zavrsicu vasim pomirljivim tonom: Ma sto moramo da zivimo u gotovoj zgradi, ne mora cak ni kuhinja da se radi, nek smo zivi i zdravi nek su nam deca zdrava, ma lako cemo, zavrsice se to do leta sledeceg...
Moja situacija je slična Vašoj što se tiče stvari. Zato bi mi i odgovaralo da preuzmem stan u skorije vreme.Moje iskustvo, doduse sa manjim investitorom koji je dobrano kasnio. Ja sam isplatio 95% stana, stan je bio uglavnom gotov, lift, garaze, hodnici nisu bili gotovi. Ja sam izvrsio primopredaju, sve popisali i dok nisu zavrseni hodnici, lift i garaza nisam placao odrzavanje. U medjuvremenu sam uvodio svoje majstore i radio montazu namestaja. To je po meni neko sredje resenje, obzirom da sam imao sve poruceno od namestaja, tehnike isl. pa mi je pravilo problem skladistenja istog.
Ista priča!Moja situacija je slična Vašoj što se tiče stvari. Zato bi mi i odgovaralo da preuzmem stan u skorije vreme.
Pozdrav,Dobro razmisliti pre potpisivanja ugovora, ja mislim da sam se prevario. Stan jeste završen ali za ove pare u stanu sve treba da bude savršeno a daleko je od toga. Hodnici su katastrofa, fuge fale I tamo gde je kao završeno, keramika i završne lajsne škripe pod nogama sada a kako će biti posle godinu dana korišćenja, pločice sam nasao ispucale.
Dalje,popeo sam se gore na poslednji sprat, i tu sve ulazi kiša jer nema gore poklopca,sta li vec ide, to je sve voda padala i verujem da je ušla u stan na poslednjem spratu. Vidim da su žute pločice, i da je po zidovima onako spratna bela boja. Pričam sta sam video i to mi govori da tamo vlada neka nebriga i opšte rasulo kada im se tako nešto dešava.
Dalje bio sam u garaži, na -2 je bila poplava na nekih pola metra na celom nivou se može videti fleka od vode,kacim slike kao dokaz.
Takodje znam da mi je u stanu urinirane u završnoj fazi, ali se garaže I dalje koriste kao toaleti.
Slika sa žutim pločicama je iz garaže i smrdi na fekalije.
Ne donosim nikakve zaključke, prenosim sta sam video i konstatuje da je ostalo još mesec dana do završetka a nakon kojih idu penali po ugovoru, opet po ugovoru.
Takodje primecujem da ovde postoje profili koji objavljuju slike sa gradilišta, znači da imaju svakodnevni pristup zgradi. Sto mi dosta govori....
Pogledajte prilog 149295Pogledajte prilog 149296Pogledajte prilog 149297Pogledajte prilog 149298
Pricate o ovom objektu ili nekom drugom?Ja toplo preporucujem da ne radite sami primopredaju stana vec sudski vestak. Niti imate znanje, niti mozete da se nosite sa bezobrazlukom investitora. Isto sam uradio, da nisam verovatno bi doslo do fizickog razracunavanja sa investitorom.
Ja se isto nadam da se nece ponavljati, kao kupac stana i garaze, ali ne mogu ni da poverujem da je prvo radjena obrada zidova i krecenje u belo pa posle ugradnja linijske resetke za odvodnju pa gotovog poda od ferobetona.Ovi tragovi vlage su od poplava iz Septembra, kad su i ostlaim okolnim objektima bile poplavljene garaže, a ovde ni linijske rešetke za prihvat vode još nisu bile postavljene. Nadamo se svi da se to neće ubuduće ponavljati. Svakako jako ružno izgleda.
Izlaz iz garaže prema Omladinskih brigada:
Pogledajte prilog 149384
Pogledajte prilog 149385
Pricam o drugom objektu, ali imam iskustva u kupovini nekretnina i to iskustvo sam pokupio iz inostranstva. U Srbiji nivo bezobrazluka, drskosti, arogancije i neznanja investitora je fascinantan, pohlepa na maksimumu sa patoloskom potrebom da kupca naprave idiotom. CBRE je jeza, odustao sam od 2 nekretnine gde su oni bili agenti prodaje, to je sramota da postoji.Pricate o ovom objektu ili nekom drugom?