Šta je novo?

Taksi (Taxi) prevoz

Batice ovaj Mare...zaobiđi me i argumentuj tamo gde treba...kad treba da se izborite za Taksiste tamo gde je bitno nema vas nigde...jer vam ovaj monopolistički status odgovara...nit bolje usluge nit konkurencije.
 
@Bulbulderac
Zasta da se izborimo kad nam ovaj monopolisticki status odgovara🤣🤣
Upali klimu i otvori hladno pivo mozda budes bolje srocio recenicu...
 
@Bulbulderac17
Hvala sto brines..
Dovoljno sam se obezbedio da ne moram vise ni da radim.. Iskreno i planiram da se penzionisem u 50-toj.
 
Pa kako po ovim cenama goriva...? hahah
izgleda da svaki taksista ima još i posao sa strane..kao ovi iz Pančeva, Čačka i Kopaonika.
 
🤣
Srećon nisu u Srbiji, članovi ovog foruma bi pljuvali više nego sada taksiste ...
 
Nikad, ali nikad, nisam procitao nista u tvojim postovima, sto ni iz daleka lici na argument. Tvoje shvatanje argumenta se svodi na " kad vam ja kazem, a ja nikad ne lazem..."

Sent from my moto e(7) using Tapatalk
Svaki moj argument je lako proverljiv, ne lupetam kao vecina ovde, istina je samo jedna.
 
Znaci kralo se brutalno...

Sent from my moto e(7) using Tapatalk
Eto jos jedne gluposti...
Imali smo privatnu porodicnu firmu sa dosta kapitala u nekretninama po odlasku oca u penziju sve smo dali u rentu odakle stize lep novac svakog meseca. ..
Ovaj argument je isto lako dokaziv kao sve ostalo sto napisem.
Ajmo dalje??
 
To što je sve lako dokazivo, ne znači i da je sve tako kako tvrde taksisti. Ako neko ko nije taksista lično bude prisutan nekoj situaciji u kojoj je jedan od učesnioka taksista, uvek ispadne po pisaniju taksista da se nije dogodilo tako kako kaže očevidac, nego je uvek drukčije i lako dokazivo da je drukčije.

P.S.
Znam da je u pitanju licemerstvo i sujeta, u kombinaciji sa frustracijom...

:LOL::LOL::LOL:
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
:cry::cry::cry:
 
Eto jos jedne gluposti...
Imali smo privatnu porodicnu firmu sa dosta kapitala u nekretninama po odlasku oca u penziju sve smo dali u rentu odakle stize lep novac svakog meseca. ..
Ovaj argument je isto lako dokaziv kao sve ostalo sto napisem.
Ajmo dalje??
Lepo, znaci nisi krao na taxiju...

Svaki moj argument je lako proverljiv, ne lupetam kao vecina ovde, istina je samo jedna.
Ti znaci cenis da smo svi ovde dokoni da proveravamo svaki tvoj "argument"... pa vidi nismo, ali ako prepoznam nekad nesto kao pravi argument od tebe, provericu.
 
@Misha V
Ne u taksiju nego nikada nisam radio nesto sto ne bi voleo ni meni da se desi.
Dal si dokon kao ostali ili iznosis misljenja i osudjujes nekog da je lopov tek da bi nesto rekao je samo tvoja stvar,ponekad je bolje cutati..
 
Evo kandidata za postenjacinu veka. Ne kazem, mozda i jesi, al' te delatnost kompromituje, kao i mene moja, samo sto ja ne zvonim na sva zvona o svom postenju. A i ne tangiram se mnogo sta drugi misle.
Inace pokojni teca mi je bio taksista od kraja 70-tih do polovine 90-tih, pa sam fore i fazone dobijao na tacni.
 
@Misha V
Onda je problem u tebi moras da prosiris vidike, a ne da osudjujes ljude na osnovu svog tece.
Slobodno mogu da dobijem tu titulu, zato mi i ide tako dobro u zivotu, ne osudjujem nikoga, nemam problem ko je kog opredeljenja, nacije, boje koze, ko se cime bavi.
 
Ne osudjujem nikog na osnovu tece, on je bio posten lik, al cela ceta njegovih kolega bas i nije. A i bilo je prilicno drugacije vreme, taxi nije bio "luksuzan" nacin prevoza, baza korisnika je bila mnogo veca nego danas. Secam se price o kovertama, nekoliko njih, po jedna za gorivo, amortizaciju i odrzavanje, dazbine, zaradu. Kad je 90-tih postalo nemoguce odvajati za sve sto sam nabojao, on je batalio taxi.
 
Zašto postoje taxi udruženja u BG ako je taksista u BG sam svoj vlasnik i gazda? I zašto u tom slučaju moraju taxisti da budu članovi nekog udruženja?
Taksiti od udruženja dobiju tablu sa brojem i radio vezu, tj sada tablet preko koga primaju vožnje. Zato postoje taksi udruženja.
 
A šta je pisac hteo da kaže? Skuplje je? Pa jeste, ali je i 5x bolje... Eco su i dalje puno bolja vozila od velike većine taksija.

Zanimljivo kako i taksisti sa jedne strane pljuju "ilegalnii prevoz", a koriste aplikaciju za taj isti "ilegalni prevoz".

Neko je spomenuo licemerje?
Nije više bolje, Car:Go je napustilo puno vozača jer im nisu isplaćivali zarade i počeli su svakog da primaju. Znam 3 osobe koje sada voze za njih, a sa kojim se ni mrtav ne bi vozio...
Na mini klasi voze neki pikavci od autića (VW UP, neka mala Toyota). Možda je na biz klasi i dalje isti nivo, ali nju koristi po novim cenama je čista ludost.
 
Klasičnih divljih taksisti skoro da nema (onih bez tx) ili je baš zanemarljiv broj,ne veći od 10 ... veći su problem oni što stoje na Aerodromu,Palata
Albanija,Karađorđeva,Ušće,
Autobuska stanica a imaju tx i pritom uvećanu naplatu
Trenutno je najveći problem na Aerodromu,ono je sramota za Grad, taksiste
 
Vrh