Da su znali da Vam je prva opcija bila nelegalan prevoz, da ne dodje uopste regularan taksi.Evo juče mi bila u gostima jedna drugarica iz inostranstva i trebao joj je taksi a pošto joj tu stranu karticu Car Go nije prihvatio i mogla samo gotovinski zvali redom glavne taksije i "niko nema dostupna vozila", posle skinem yandex aplikaciju i vozilo došlo na adresu za 4 min za gotovinsko plaćanje (Beogradski taxi). Taxi koristim baš kad moram za noćne izlaske, ovo sa telefonskim centralama je čist cirkus jer očigledno ne prihvataju nikoga a većina ljudi, posebno stariji, tako traži taxi.
Криви сте док се не докаже супротно, сада је на вама терет сакупљања доказа и одбране, а и то види тамо са Телеграфом који је објавио вест.@Dzigi Bau
Kada se ustanovi da je ovo jos jedna laz, da li ces sam sebe demantovati i uputiti izvinjenje?
Pregledom kamera utvrđeno je da je pešaka udario automobil Citroen C5, sa taksi registrskim oznakama.
U toku je potraga za njim.
Ako nije Djilas, onda je taksista..Zašto bi bila laž, neko opet namešta taksistima?
STRAŠNA SUDBINA POGINULOG MLADIĆA Sprečio ženu da skoči sa Pančevca, a onda ga U PUNOJ BRZINI POKOSIO TAKSI?
Saobraćajnoj nesreći na Pančevačkom mostu prethodila je svađa nekoliko osoba koje žive ispod mosta.www.blic.rs
Zaista retko..Koliko cesto stranke beze nakon voznje a da ne plate??
Vasi primeri:
Да ли ћете ти и Батица да се извините и окајете грехе ако се докаже да ви лажете и преносите нетачне информације, а не Телеграф?@Dzigi Bau
Onaj ko svesno prenosi lazi, ima istu odgovornost kao onaj ko je objavio.
@Misha V
Rekao sam kada se ustanovi da je laz.
I šta ćemo sad?Uhapšen taksista koji je sinoć USMRTIO PEŠAKA na Pančevač
TAKSISTA KOJI JE USMRTIO PEŠAKA NA PANČEVCU SE SAM PREDAO Utvrđuje se da li je bio pijan ili drogiran, vozio brzo, pa pobegao posle nesreće
Dežurni tužilac Prvog osnovnog javnog tužilaštvanaredio je danas, u saradnji sa policijom, da se osumničenom za saobraćajnu nesreću na Pančevačkom mostu u kojoj je poginuo pešak, odredi zadržavanje do 48 sati.www.blic.rs