Šta je novo?

Taksi (Taxi) prevoz

To je ta cuvena taktika pišanja po musterijama od kojih zivis, sjajno ilustrovana ovde na ovom forumu.

Sent from my moto e(7) using Tapatalk

Jok, mislim isključivo na beogradske taksiste!

Sent from my moto e(7) using Tapatalk

^ Bas kao i vas najavljeni protest...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nije moj! Daleko je od besplatnog ako bolje razmisliš, vrv ces i ti platiti cenu istog..

Pa ne bas, organizovacu se tako da me ne dotakne

Sent from my iPhone using Tapatalk

Treba malo reklame.....plju,plju
ali ako im se pojave bivši vozači....🤣🤣🤣
Ej,kontra protest....🤣
A gde taksisti traže gašenje multimedijalne kompanije u zahtevima

Poslednja izmena:
Evo ko ih juri ......da ugasi multimedijalnu kompaniju koja inovativno pomože na putu

Poslednja izmena:
Mislim da štrajka taksista nece biti.
Tj. do protesta će medijski sigurno doći.
Taman toliko da vlast ima uvid u snagu moći, koja im možda, ako bude zatrebalo može u nekom trenutku pomoći.

Mnogo sam Vam rekao.

"Put ispod snega uvek postoji samo treba ići stazom i znati gde je !!"

Normalno da nece biti, izbori su uskoro, valdajuca stranka gleda da uradi sve da sto manje strajkova i blokada grada bude dok ne prodju izbori, a posle ce sve niz vodu da puste.

btw jeste dobili potvrdu da mozete da organizujete blokadu, ako ste je predali uopste?

Mislim da štrajka taksista nece biti.
Tj. do protesta će medijski sigurno doći.
Taman toliko da vlast ima uvid u snagu moći, koja im možda, ako bude zatrebalo može u nekom trenutku pomoći.

Mnogo sam Vam rekao.

"Put ispod snega uvek postoji samo treba ići stazom i znati gde je !!"
Budi konkretniji, a ne dvosmislen!
Ja ti garantujem da ogromna većina beogradskih taksista nikada neće biti niti je sledbenik ovog diktatorskog režima, čak šta više protiv njega su u mom okruženju 5 od 5 će glasati protiv!!!

Ako se svi traženi zahtevi ispune od strane države i to pre 21. februara, da li će biti najavljene blokade grada?

ma kakvo poskupljenje i protest mesec ipo pred izbore, resice to oni koji su zamenili velju i mareta mesara na mestu cuvara drzavotvornosti

Gde su " licemeri " da prokomentarišu "KONTRA PROTEST" multimedijalne kompanije koja inovativno pomaže Građanima...šta bi
Nešto ste nemi...eee licemeri,
kao i vlasnik dotične komanije Vuk Guberinić protiv koga je podignut optužni predlog....pa kao kontra protest...

Ps
Poskupljenja će sigurno biti pre 21.02., @crveni karton greši
Normalno da neće biti protesta ako ispune sve zahteve....zato je protest i najavljen dvadesetak dana ranije da bi bilo prostora za pregovore

Poslednja izmena:
Gde su " licemeri " da prokomentarišu "KONTRA PROTEST" multimedijalne kompanije koja inovativno pomaže Građanima...šta bi
Nešto ste nemi...eee licemeri,
kao i vlasnik dotične komanije Vuk Guberinić protiv koga je podignut optužni predlog....pa kao kontra protest...

Ps
Poskupljenja će sigurno biti pre 21.02., @crveni karton greši
Normalno da neće biti protesta ako ispune sve zahteve....zato je protest i najavljen dvadesetak dana ranije da bi bilo prostora za pregovore
Onda znači gledamo samo proteste Car: Go, zato što će isti biti ukinuti. ;)

@mvbg1
Ako je 200gr pečenice merilo dobre zarade u ovoj drzavi, svaka čast tebi i ostalima koji tako misle..

Pokušao sam da odgledam ovaj klip gore, Bjelić ja msm da je ovaj sa bradom. Gledao sam do trenutka kad je izgovorio da prosečnom taksisti mesečno ostane 35 hiljada dinara.

Što kažu kasirke iz maksija, još dva smanjenja, pa ćemo spasti na nivo taksiste bokte.

Kontra protest....tišina
Kakav god da je, biće produžen zbog vašeg ispunjenog zahteva da oni budu ukinuti.

Mi izgleda ne živimo u istoj državi? Ili se samo praviš savble?
On se pravi pametan. U milion situacija je to pokazao, govoreći kako on zna bolje od ljudi koji su bili na licu mesta i nešto lično doživeli, šta se desilo i zašto taksista nije kriv, nego ona druga strana. :)

Vrh