Budi konkretniji, a ne dvosmislen!Mislim da štrajka taksista nece biti.
Tj. do protesta će medijski sigurno doći.
Taman toliko da vlast ima uvid u snagu moći, koja im možda, ako bude zatrebalo može u nekom trenutku pomoći.
Mnogo sam Vam rekao.
"Put ispod snega uvek postoji samo treba ići stazom i znati gde je !!"
Ima se para za pečenicu u Maksiju?Kao što je koštalo, a ne kao što si plaćao. Ne kupuju svi pečenicu u Maxiju.
Onda znači gledamo samo proteste Car: Go, zato što će isti biti ukinuti.Gde su " licemeri " da prokomentarišu "KONTRA PROTEST" multimedijalne kompanije koja inovativno pomaže Građanima...šta bi
Nešto ste nemi...eee licemeri,
kao i vlasnik dotične komanije Vuk Guberinić protiv koga je podignut optužni predlog....pa kao kontra protest...
Ps
Poskupljenja će sigurno biti pre 21.02., @crveni karton greši
Normalno da neće biti protesta ako ispune sve zahteve....zato je protest i najavljen dvadesetak dana ranije da bi bilo prostora za pregovore
Kakav god da je, biće produžen zbog vašeg ispunjenog zahteva da oni budu ukinuti.Kontra protest....tišina
On se pravi pametan. U milion situacija je to pokazao, govoreći kako on zna bolje od ljudi koji su bili na licu mesta i nešto lično doživeli, šta se desilo i zašto taksista nije kriv, nego ona druga strana.Mi izgleda ne živimo u istoj državi? Ili se samo praviš savble?