Znači opet isti onaj sistem koji će navući samo gnev običnog građanina. Šta uopšte hoćete da postignete sa ovime? Pažnju države ili otvoren sukob sa građanima koji vrlo lako može da dovede i do fizičkog, kao što je bilo prošli put?
Nove žute trake gde postoji mogućnost,mnogi sa dostave prekriju tablice i koriste žutu traku...neki nelegalni prevoznici nemaju ni tablice.sta je pod 5. b) Zute trake i spreciti zloupotrebu istih, sta znaci ovo?
Oprosti mi jos se nisam prebacio u 2022, 2021 je nedelja21. februar je ponedeljak.
Naravno da treba da dobiju, ali nećemo valjda ti i ja da štrajkujemo i blokiramo grad u njihovo ime(doduse neće nijedan od 5,6 kolega sa kojima se družim).A zašto da neko ne dobije dozvolu za obavljanje taksi pevoza a ispunjava propisane uslove Zakonom , pri tome da je u zadnje dve godine delatnost taksi prevoza napustilo preko 200 taksi preduzetnika,promenili delatnost ili preminuli....
Takođe postoji oko 170 kolega koji se već vode kao zaposleni i rade.Zašto oni ne bi mogli da pređu u status preduzetnika.
Sredinom oktobra prosle godine sam po povratku sa odmora poslednji put pokusao da dodjem do taxija na aerodromu kao jos 15-ak ljudi iz aviona sa kojim sam dosao. Niko, ali ni jedna jedina osoba od nas nije mogla da udje u taxi. Taxi vozila je bilo parkiranih barem desetak. Nakon cega sam usao u autobus. U taj isti autobus su usla trojca Italijana koji su odbili taxistu jer im je trazio po 15eur od svakog da ih odveze do slavije. Zbog takvih taksista i onih sto stoje kod prokopa ne podrzavam nikakav njihov protest dok se ne dovede to u red. I to pritom nisu divlji taxisti. Naravno ima i dosta postenih i dobrih taxista. Ali zbog ovih i oni ispastaju.@ArhangelStark
Pricas neistinu ja sam svaki dan na aerodromu, nema odbijanja vožnji uzmes vaučer pridjes prvom ko je na redu i udjes!!!!