Pa pojasni onda tako upucen, sta je istina, a ne novinarska glupost?Nemojte da nasedate na novinarske gluposti. Nije uopste poenta cena, nego ostale stvari koje nisu ispunjene, a ticu se nelegalnog prevoza.
Pa pojasni onda tako upucen, sta je istina, a ne novinarska glupost?Nemojte da nasedate na novinarske gluposti. Nije uopste poenta cena, nego ostale stvari koje nisu ispunjene, a ticu se nelegalnog prevoza.
Ako je moguće da blokirate samo Trg Nikole Pašića, a ne ceo grad da ne bi bilo ponovo London -> Žarkovo preko Miljakovca.
Pa dobro štrajkuj, ali oko Belog dvora ili tako nekog mesta gde nema saobraćaja. Blokiraj Šapiću ulaz .Ni subvencionisanim ni svojim sredstvima kupljenim.
Mama da me moli ne bi vise strajkovao i blokirao grad.
Procitaj ponovo sta sam napisao.Pa dobro štrajkuj, ali oko Belog dvora ili tako nekog mesta gde nema saobraćaja. Blokiraj Šapiću ulaz .
Pa naravno, samo stranac i moze to da resi, on je ulozio pare i nema dil sa kriminalcimaИзгледа да смо дошли дотле да ће нам страни инвеститори решавати проблем дивљих таксиста
Aerodrom objavio rat divljim taksistima: Preti osnivanjem sopstvene službe
Operater beogradskog Aerodroma "Nikola Tesla", Vansi, traži rešenje za problem nametljivih divljih taksista, piše ExYuaviation.www.b92.net
Kao i svi civilizovani ljudi koji u toalet idu na pumpe.Gde taksisti idu u toalet: Da li su svi vozači taksija odustali od protesta
Komentari na vest su interesantni...
Lezeci policajci vec dugo nisu potrebni ovom gradu, bukvalno nema ulice da nema rupe ili neke deformacije.Što da se uklone ležeći policajci?
Kako napraviti dogovor sa udruženjem koje se zove "Bunt-Sloga" tj. sa nekim ko se organizovao da se buni?
Nema logike, jer ako bi postigli dogovor, prestali bi da postoje.
Pa to je upravo rešenje. Kada ti se izlomne kola nekoliko puta, vrlo lako će ti doći od organa do kog je potrebno.Treba adekvatne lezece postaviti a ne ovo sad koje ti polomi auto.
Car: go je u stečaju.kad procitam da se bune protiv ilegalnih pretpostavljam opet da je cargo, ne oni s kojima stoje na terazijama, aerodromu itd zajedno da deru turiste zajedno.
Zbog stoke ispastamo mi savesni vozaci to nije resenje, vec kao sto covek napisa kamere i samo dzepu.Треба много више лежећих полицајаца поставити по граду, са стоком не можеш другачије, многи возе као лудаци.
Kako ja to posten taksista derem turiste?Treba adekvatne lezece postaviti a ne ovo sad koje ti polomi auto. No to nije tema, kad procitam da se bune protiv ilegalnih pretpostavljam opet da je cargo, ne oni s kojima stoje na terazijama, aerodromu itd zajedno da deru turiste zajedno.
Stiti izvor po svaku cenu!Kazu mi taksisti, da opet ima posla, da je inflacija ispeglala ono nesrecnio poskupljenje.
Narod ima, hoce, moze i vozi se taksijem.
Tako kaze moj izvor, a meni cene i dalje deluju previsokima.
Princip "zbog manjine terorisati sneselektivno svakoga".Треба много више лежећих полицајаца поставити по граду, са стоком не можеш другачије, многи возе као лудаци.