ChatMBT(MareBaticaTaxi) 1.0 , ali Net informatikina verzijaHehe, moze se vrlo lako napraviti generator postova Batice i Mareta
Ukoliko oni prvi postuju: Baticina il Maretova izjava > Drugi clan pita za objasnjenje > Neka ti objasne strucnjaci
Ukoliko odgovaraju: Izjava clana > Lazes, Nemas pojma... > Clan pita za objasnjenje ili sta nije tacno > Neka ti objasne strucnjaci
Мислим да би ово било сјајно решење, добила би се добра услуга а избегле све негативне ствари које Убер доноси са собом (мада и ове негатввне појаве би држава могла да спречи јаком регулацијом).Sto se tice aplikacije, to grad treba da organizuje i uvede jedinstvenu aplikaciju na nivou celog grada. Tako je u Italiji npr jedinstvena za celu zemlju, i ako odes u drugi grad mozes istu da koristis. Aplikacija je odlicno uradjena i laka za koriscenje. Ovo ako se ostavi udruzenjima da sami prave svoje poluprodukte, od toga nema nista. Ali sa druge strane, kod nas i dalje (pa cak i medju mladjim kolegama mojim sto me iskreno cudi) i dalje preovladava mentalitet da se taksi zove telefonom, i dok god taksi sluzbe imaju pune ruke posla telefonskih korisnika, nece se mnogo ni menjati, nazalost. Da se CarGo nije pojavio, ja verujem da aplikacije ne bi ni funkcionisale uopste.
Postoje razlicita taksi udruzenja, ali to krajnjeg korisnika ni ne interesuje jer su svi taksiji uniformisani, i naravno ista je cena. Kao da se zove jedno jedino taksi udruzenje. Uglavnom su hibridna vozila skoro svuda, cista i uredna. Aplikacija pruza mogucnost placanja preko aplikacije, placanje karticom u vozilu, i naravno kesom. Ima opciju za broj putnika, putnika sa posebnim potrebama, jezik koji taksista govori (za strance pogodno), velicinu prtljaga koja se nosi, pet friendly, lux vozila, eco friendly, vozila bez onih mirisljavih jelkica za vozila (da, i to ima). Mislim da jedino procenu cene voznje nema, ali da me ne drzite za rec, mozda nisam ni obracao paznju.Мислим да би ово било сјајно решење, добила би се добра услуга а избегле све негативне ствари које Убер доноси са собом (мада и ове негатввне појаве би држава могла да спречи јаком регулацијом).
Како функционише та апликација, да ли и тамо постоје такси удружења као овде, да ли се приликом избора возила нуди више опција у разним категоријама, да ли је у старту назначена коначна цена и време за које је возило доступно?
Ovo kao da je ruskinja pisala koja je mesec dana u Beogradu, ovaj problem postoji 20godina i svako normalan pozove taksi.
Ja sam često koristio, kada god sam išao poslovno tamo, i privatno. Da se razumemo, daleko je od savršenog taksi i tamo, ima vozača svakakvih, ali sto se tiče funkcionalnosti nisam imao zamerke do sada.Изгледа да апликација нема баш добре оцене
Свашта може да се прочита у коментарима, овај ми је најјачи, Италијани су увек били шмекери
Pogledajte prilog 152732
Izlaze na 2.000e mesecno ako rade svaki dan 8 sati.Ako lažem ja lažete vi. Pričali ste već ovde da izlazite preko 1.000e mesečno...kada budem imao vremena za gubljenje potražiću i te postove. Tako da Mare...ne budi ti lažov i manipulator.