U pravu si!!! I kako posle mi da verujemo da si ti Batica a ne Tesa Tesanovic?Meni su rekli da je to lakše neko da slažeš nekog face to face....
Takođe da korisnik app može da se dovede u zabludu a da pri tome nije ni svestan da su ga prevarili
Tako da......
Da li postoje firme za krizni marketing...šta ti ljudi rade
Da li postoje ljudi koji u vodećim svetskim ili manjim kompanijama prate društvene mreže i utiču na korisnike....potrošače
Da sve može da se lažira ali ne mora sve i da se otkrije da je lažirano...
I da to uopšte nije teško...svi se danas bave time od onih vodećih do onih malih komanija
Podrzavam kolege iz Madrida i da se uvedu njihove cene kod nas, mada nisu ni daleko, 2.5e start 1.15 km naspram 270 din star i 97 km jos malo i bicemo kao Madrid!Ovih dana Madrid
...ovako će i kod nas bela boja taksi vozila
Šta li kažu njihovi građani na blokadu Grada
Хахахахааахахаа добро па сви ви возите нова возила. У 9 од 10 случајева сам сам отварао гепек и стављао прљаг. Моје питање се односило на постојање правилика, а не како ти радиш.@Joe Peeps
Ako pitas iz radoznalost, ja cu ti reci da ne govoris istinu.
Svaki taksista koji vozi noviji auto sam ce ubaciti i izbaciti kofer iz gepeka zato sto tebe zabole kad ga podizes i ogulices mi branik(ovo se neodnosi na selidbe, njih ne vozim)
Uh, ajde da se mi držimo svoje lige, daleko je real Madrid...Ovih dana Madrid
...ovako će i kod nas bela boja taksi vozila
Šta li kažu njihovi građani na blokadu Grada
To su stare cene u MadriduPodrzavam kolege iz Madrida i da se uvedu njihove cene kod nas, mada nisu ni daleko, 2.5e start 1.15 km naspram 270 din star i 97 km jos malo i bicemo kao Madrid!