Hahahaha, ko bre ovo predlagao
Verovatno Bjelić uz pomoć Batice i Mareta
Hahahaha, ko bre ovo predlagao
Daj nadji to ja nisam nikad procitao.Nisu oni predlagali direktno, al po tome kako su hteli da promene ili su promenili nisam 100% siguran nebi mogao prijatelj da te doveze do aerdroma jer nebi imao dokaz da li je prijatelj ili divlji taxi.
Normalno da me baš brigaMeni nije jasno šta pokušavaš da objasniš BATICI koji je tipični BG taksista koga baš briga za to. Pa mu još ovde nešto i računaš, poreze, doprinose. Mnogo si se primio, nije čudo da su ti prodali stan u BG na vodi
Daj nadji to ja nisam nikad procitao.
Ovo je samo deo, ne mogu da nadjem gde je bas pricano za slucaj za aerodrom ili je bila neka fora da ce panduri stajati i proveravati ili tako nesto...„Zakon je izmenjen i limo servis je dodatno limitiran, tako da ljudi sa putničkim automobilima ne mogu da prevezu putnike, ako nisu taksi", napominje Guberinić.
Pa je zato tvrdio....Kar:Go u Srbiji - Rupa u zakonu, moderan prevoz ili nešto sasvim treće - BBC News na srpskom
Internet aplikacija koja organizuje prevoz putnika, a nije taksi - mušterije su zadovoljne zbog nižih cena, država traži poštovanje pravila, a taksisti ih smatraju nelojalnom konkurencijom.www.bbc.com
Ovo je samo deo, ne mogu da nadjem gde je bas pricano za slucaj za aerodrom ili je bila neka fora da ce panduri stajati i proveravati ili tako nesto...
Istina....tvojaal ih boli istina...
Tvoja istina je ravna obecanjima:al ih boli istina...
Joj bre vradovicu o kakvom oduzimanju dozvole ti pricas, pa ovde taxista moze da robija do 2 godine i dobice taxi dozvolu.@BATICA u Americi se to zove "solicitation" i kaznjava se po Zakonu.
- Uhvate te prvi put $200-$350
- Uhvate te drugi put u roku od 24 meseca $350-500
- Treci put u 36 meseci gubis trajno vozacku dozvolu.
Na zalost nasa vlast zeli svakome da ucini da se ne buni nesto nego svi da budu zadovoljni i nema tako ostrih kazni.
Pogledajte prilog 152558
Jel imas ti ikakav dokaz da ja lazem ili treba da ti verujemo na rec?@srdjanprpa
Mislis,ovde svako moze da laze i pise neistine, a da ne snosi posledice.
Ja da li imam dokaz da ti lazes!?Jel imas ti ikakav dokaz da ja lazem ili treba da ti verujemo na rec?
@BATICA uzivaj bre u zivotu, sto se cimas sta ja pisem, nisam tebi pisao vec vradovicu, ne znam sta te to toliko pogadja.
A vec kad si mi se obratio, kad mi kazes za koja dela do 2 godine je mogao da bude osudjivan pa da dobije dozvolu, tad cu ti reci zasto.
Mare81 nije lepo da psujes one koji su ti dozvolili povecanje cene 2 puta za 7 meseciTvoja istina je ravna obecanjima:
Mercedes ce se praviti u Srbiji.
Penzije se nece smanjivati.
Prosecna plata u Srbiji 2021 900e
Itd.
Mare81 se vratio da se svadja sa ljudima (taksista-haker). Za**** sistemNeverovatno kako se batica primio od kad mu stari pajtos mare otvorio novi nalog. Sad ima ko da ga tapse po ramenu i da jedan drugome lupaju lajkove