Pošto vidim da se razumeš,jel možeš da objasniš kako je moguće da nekoj app koja ima 500k+ preuzimanja ......ocena zvezdicama sa 1,8 skoči na 4,7 za sedam danaVeoma lako mozes da ih ocenis zvezdicom i ostavis komentar na Google reviews
Ovde se polazi od pretpostavke da u Beogradu svi odlično zarađuju i da mogu da priušte taxi, a da samo uboga sirotinja koja je minorna, ne može da ga priušti. Takav je utisak koji se stiče čitajući pisanja.Pa taksi ne može da bude jeftiniji nego kad vozite svoj automobil.
Pa da bi otišao kod vulkanizera, ili bilo kog drugog pružaoca sličnih usluga, preduslov je da imaš pare da bi mogao da obaviš posao, jer danas niko neće da radi na crtu.I mene majstor ne pita dal imam pare ili nemam,vulkanizer takođe....
Pa taksi ne može da bude jeftiniji nego kad vozite svoj automobil.
I mene majstor ne pita dal imam pare ili nemam,vulkanizer takođe....
Jedno pitanje za ove što vole da ocenjuju zvezdicom:
Kako da ocenim auto kuću u kojoj sam uplatio nov automobil,isporuka je trebala biti u Septembru pa u Decembru pa rekoše možda krajem Januara..
I zamislite nemaju POS TERMINAL, morao sam u kešu ili da idem u banku da im prebacim novac...a u banci sam čekao 45min samo da im predam nalog za prenos...da.... kako da ocenim banku...a ona teta na šalteru baš neljubazna doduše odmah mi završila kad sam došao na red
A menjao sam banku baš zbog neljubaznosti i visokih provizija,kod njih bar ima konkurencije pa mogu
Ali i u ovoj bancu sad su isto neljbazni i visoke provizije,moram opet da menjam
Razne stvari su moguce, od toga da je neko pokrenuo bot kampanju da ocenjuju taj app sa jednom zvezdicom pa su ti bot nalozi izbrisani a zajedno sa nalogom obrisane i ocene, do toga da je taj neko ciji je app platio dobru bot kampanju da ocenjuju aplikaciju sa 5 zvezdica.Pošto vidim da se razumeš,jel možeš da objasniš kako je moguće da nekoj app koja ima 500k+ preuzimanja ......ocena zvezdicama sa 1,8 skoči na 4,7 za sedam dana
Jel su moguće neke mahinacije tu...
Pa zar i tu nisu moguće manipulacije sa malo para...Za neke stvari da za neke ne, za restorane/ frizere/ stanove na dan/ stomatologe/ kafice/ poslaticarnice i tako te prodavnice i te kako znaci ocena.
Za banku i ne bas, jer ides u banku koja tebi daje bolju ponudu.
Kad posecujes neke gradove preko grane obicno gledas ocene na google ili se unapred informises na netu i preko preporuka gde otici na klopu, sta videt i tako to...
Nemoj da gledas broj preuzimanja, ti aplikaciju mozes da preuzmes 10 puta i 10 puta da je obrises, taj app ce imati tih tvojih 10 preuzimanja.Znači tako je cargo sa 1,8 otišao na 4,7 za sedam dana....pa sad je i novi vlasnik...
Jeste, al si morao da ulozis neki novac da bi dobio dobru ocenu, a ako dajes vec novac u marketing samim time zelis i da ti firma posluje lepo.Pa zar i tu nisu moguće manipulacije sa malo para...
Evo ja kao FRIZER..
Angažujem neku agenciju.. ili prijatelje da po svakom pozitivnom komentaru zarade 1e
Bolja zarada od voznje nego od digitalnog marketinga? Bukvalno nigde u svetu pa ni kod nasPa jel moguće ili nije...za frizera
Normalno da ću da se držim vožnje...bolja zarada
Ovako na prvu i bez ikakve analize, rekao bih da je veoma verovatno da je ta ocena 1.8 vestacki i namerno snizena laznim jedinicama i da su sad te botovske ocene obrisane.Znači ocena zvezdicama,google review zamlaćivanje...
Pa čemu onda to....kakva glupost na koju se neki pozivaju...
Znači tako je cargo sa 1,8 otišao na 4,7 za sedam dana....pa sad je i novi vlasnik...
Isto kao sto pekar moze da plati ljude da pricaju po kraju kako je njegov burek najbolji u gradu a pravi neko smece. Prenesi taj scenario na net i sam zakljuci kako se prica zavrsava. S tim sto gugl ima nacine i da prepozna lazne ocene i ukloni ih.Pa dobro,prosto pitanje..
Da li uber,cargo,frizer,restoran može da lažira ocene app ili Google reviews