Ma ja cak mislim da i vise ljudi koristi sad nego kad je bio jeftiniji, vole bre nasi ljudi skupe stvari pa makar to bio i taksi, pa jos i da bogato pocaste elitnog taksistu Mareta za uslugu koju su vec skupo platili@leobutters
Nisi svestan koliko ljudi u Beogradu koristi taksi i ja sam ponekad u soku, mislim da ce se sad to lepo iskristalisati i da ce koristiti ljudi koji umeju sa novcem i da pocaste za pruzenu uslugu
Sta li si smislio da ubedis decu da je Bovansko jezero bolje od crvenog moraMa ja cak mislim da i vise ljudi koristi sad nego kad je bio jeftiniji, vole bre nasi ljudi skupe stvari pa makar to bio i taksi, pa jos i da bogato pocaste elitnog taksistu Mareta za uslugu koju su vec skupo platili
Samo nek se kristalise, nista protiv nemam, imam veoma dobar i udoban auto, prezivecu![]()
Mislim glupo mi i da te sprdam na tu temu jer nije sramota nemati novac i ne ići na more. Ali ti ovde glumis ludilo, a prva asocijacija za top destinaciju ti je Crveno moreSta li si smislio da ubedis decu da je Bovansko jezero bolje od crvenog mora![]()
Nemoj da se brecas ja stvarno nemam nista protiv Vas koji ste dosli Beograd, samo sam siguran da je smanjen vidik ljudi iz unutrasnjosti.Hahah a ljudi iz unutrašnjosti inače nemaju para i ne idu dalje od Paralije?
@MC_ , jel to taj tvoj taksista koji priča sa ljudima i razume narod?Užas jbt šta ti ovde pričaš
![]()