Šta je novo?

Taksi (Taxi) prevoz

Znam ja da bi Vi više voleli da ti belosvetski prodavci magle uzimaju taksistima 25,30% zarade...

Zapravo to je prava konkurencija... Ti nastaviš da voziš kao do sada "Lux taxi usluga je kada ti uključim klimu", pa se nadmeći tako sa Uber-om i sl. Ne moraš da im plaćaš 30%, ti teraš po starom, oni svoju priču, pa ko pretekne.

🤔
Screenshot_20220911-220701_Viber.jpg

Poslednja izmena:
@srdjanprpa
Ti svakim svojim postom dokazuje sve vise koliko nemas pojma o taxi prevozu.
Grad i jeste jedini koji odlucuje koliko ce vozila biti na ulici, tj.radi se studija.
Odavno mozes pri porucivanju vozila da naglasis luksuznije, to sad i jeste problem meni koji sam dao 20k/e za auto i onaj sto je dao 2k/e isto cemo naplatiti. Tu dolaze dzentlmeni kao ti do izrazaja i ostave veci baksis.

I najbolji greše jbg....aj sad
Pa ne voze se ovi sa foruma...pa da nas upute..
Oni vole robove...koji rade bez plate...mogu da ih ocene zvezdicom,po eto podižu ego..nekog su ocenili

Poslednja izmena:
Ma izmeni sve,hteo propagiraju ali ono prolongiraju....tastatura na mob. predloži pa...tako kad se osloniš na tehniku bez kontrole

@srdjanprpa
Ti svakim svojim postom dokazuje sve vise koliko nemas pojma o taxi prevozu.
Grad i jeste jedini koji odlucuje koliko ce vozila biti na ulici, tj.radi se studija.
Odavno mozes pri porucivanju vozila da naglasis luksuznije, to sad i jeste problem meni koji sam dao 20k/e za auto i onaj sto je dao 2k/e isto cemo naplatiti. Tu dolaze dzentlmeni kao ti do izrazaja i ostave veci baksis.
Stvarno, nisam znao da grad odlucuje, istina da je ovde to pisano bar 100 puta i da sam u istoj poruci napisa da grad odlucuje, al ti ocito ne citas celu poruku a usput kad smo kod toga a ko je se bunio za to sto je grad dao studiju da treba da se poveca broj taxi licenci u Beogradu?

Jel treba da ti dostavim video snimak sa youtube kako vas kolega koga ste izabrali da vam bude prestavnik govori o tome kako ne treba da se povecava broj taxista u Beogradu zbog guzve koje su ujutru i popodne ili ti kad ljudi idu i kad se vracaju sa posla i da vec ima dovoljan broj vozila.... A da sry ja sam nacisto zaboravio da ste vi strucnjaci i da pricate dosta sa ljudima i da ste na ulici i da znate sami da procenite koji broj taxi licenci treba grad Beograd da ima.

To da li cu te castiti ili ne to zavisi samo od tebe tj od tvog ponasanja i stila voznje, a to sto ja hocu da se vozim premium ili mini vozilom nema veze sa baksisem.

@BATICA istina, kad se vozim taxijem obicno mi mini klasa stigne.

Batice koji je još plan za Taxi usluge na aerodromu pored dizanja cene? Kako će da reše problem divljaka? Čuo sam da već planiraju pisebnu rammpu za legalne taksiste?

Red na Aerodromu će se uspostaviti onog trenutka kada se završi prilaz terminalu za dolaske..Biće u blizini i taksi stanica gde će moći da uđu samo regularni taksisti koji će morati da voze po redu prijave na elektronski sistem putem reg. oznaka i da voze samo na vaučer Bio je sastanak Grad, direktor Aerodroma,taksi predstavnici..Obećano je da će se to urediti do letnje sezone a možda i ranije
Sve im je obrazloženo kako šta,da je sad na Aerodromo taksi prevoz totalno u rasulu i da radi ko kako hoće i šta hoće ..
Evo je App za red na aerodromu..
Na velikom parkingu Tesla ima čitač ,dođeš ukucaš se i čekaš svoje vreme da te pozovu(pratiš red na app ili na monitoru) na taksi stanicu
Screenshot_20230111_222216.jpg

Sad na Aerodrumu ima trenutno.. 53 taksi vozila
Screenshot_20230111_223030.jpg

Evo oko 19.20h su se prijavili oni koji su pozvani na taksi stanicu....eto koliko
I prošlo leto je radio ovaj sistem ali je cena bila nisplativa pa je malo ljudi čeklo, se čeka ...

Poslednja izmena:
Stvarno, nisam znao da grad odlucuje, istina da je ovde to pisano bar 100 puta i da sam u istoj poruci napisa da grad odlucuje, al ti ocito ne citas celu poruku a usput kad smo kod toga a ko je se bunio za to sto je grad dao studiju da treba da se poveca broj taxi licenci u Beogradu?

Jel treba da ti dostavim video snimak sa youtube kako vas kolega koga ste izabrali da vam bude prestavnik govori o tome kako ne treba da se povecava broj taxista u Beogradu zbog guzve koje su ujutru i popodne ili ti kad ljudi idu i kad se vracaju sa posla i da vec ima dovoljan broj vozila.... A da sry ja sam nacisto zaboravio da ste vi strucnjaci i da pricate dosta sa ljudima i da ste na ulici i da znate sami da procenite koji broj taxi licenci treba grad Beograd da ima.

To da li cu te castiti ili ne to zavisi samo od tebe tj od tvog ponasanja i stila voznje, a to sto ja hocu da se vozim premium ili mini vozilom nema veze sa baksisem.

@BATICA istina, kad se vozim taxijem obicno mi mini klasa stigne.
Pokusavam da te razumem😂
Maja meseca 2022god je dodeljeno 700 novih taksi dozvola.

A i ove godine još oko 500 novih jer je studija Saobraćajnog fakulteta tako predvidela...

Tako je, lepo si to napisao dodeljeno je 700 novih taksi dozvola, sto nije isto kao povecano 700 taksi dozvola.
Jer tih 700 novih je deo onih licenci za taxiste koji su izgubili dozvole ili su otisli u penzije ili prestali da rade.

Koji je tacan broj taxi licenci bio u Januaru 2022 i danas?

Znaci po vasoj racunici ove godine ce biti 7000 takstista?

Poslednja izmena:
Idi na sajt Beograda,pa se informišu...o tačnom broju vozila
A i tako imaš studiju o taksi prevozu...

I što tebe to zanima pa ti se voziš sa robovima
I još nešto 1000 novih je kolona od 8km,mladih ornih za protest ;)

Nema potrebe da idem, Markonato pise sve tacnije informacije, doduse malo ih izvrne na njegovu korist.

To sto on ne moze da zaradi koliko i vi taxisti ne znaci da je rob, to sto ga je muka naterala da trenutno radi taj posao ili zeli da radi taj posao opet ne znaci da je rob, a govoriti nekom da je rob je veoma nekulturno, to su trebali roditelji da te nauce jos kad si bio dete.

Kad se penješ stepenicama uspeha, uvek pozdravi one koje sretneš, jer ih možeš opet videti kad budeš silazio.

Edit: Ajde molim te podeli te linkove sa sajta Beograda oko broja taxista i studija o taxistima.

Pa ti ih tretiraš kao robove...ocenjuješ zvezdicom... podržavaš,hvališ takav način rada...
A nisu oni od muke uzeli da rade.. nego su prevareni,opljačkani,dovedeni u zabludu o velikoj zaradi a to.... sve to PODRŽAVAŠ i sam se hvališ..
NI jedan od njih nije radio više od 3-5meseci i pobegli glavom bez obzira..
KOME ONI DA SE ŽALE..
A mogli su da voze i kombi..
Evo pogledaj samo jedan manji deo šta su radili vozačima i kako si se " TI " vozio jeftinije....a i tebe će da oderu...kad prodaju podatke,polako
Pitaj one što su im skidali sa kartice bez vožnje...
A raspitaj se kome su predali firmu...

Poslednja izmena:
Evo ti link...tu ima sve
Studija,aktivni taksi preduzetnici,pravna lica...
Nadam se da ćeš pročitati celu studiju o taksi prevozu...
Ali nemoj da podnosiš zahtev za izdavanje odobrenja za obavljanje taksi prevoza ;)

Poslednja izmena:
To nije tretiranje kao roba, vec zdrava konkurencija, to je ono sto vi nemate pa razumem da ne znas sta je to, ja necu samo njega oceniti zvezdicom, ocenicu sve sto danas kupim jer tako pomazem i prodavcima i buducim kupcima ili potrosacima.

Da li su ili nisu od muke krenuli da rade i da li su oplackani i prevareni za to postoji sud koji ce to da resi, sto opet nije razlog da ih zoves robovima.

Ja ne podrzavam ni jedne ni druge, ja samo koristim usluge i jednih i drugih, slicno kao sto ti koristis usluge na primer frizera ili pekare ili kafane ili ... a posto koristim usluge mogu da hvalim i kudim i jedne i druge.

A mogli ste i vi da vozite kombi a ne da kukate kako vam je mala zarada i kako radite po 10 sati i da blokirate ceo grad, ja se nesecam da je bilo koji kombi blokirao grad zato sto nije imao posla i zato sto je hteo vecu cenu da stavi a mali Radojicin ima 5 kombija i moze da stavi cenu koju on hoce jer su kod malog Radojicinog usluge kvalitetnije i bolje.

Hvala za link.

Podatak sa Beograd sajta https://www.beograd.rs/images/data/536c3b05e3ec16b2640a162a5d0e0d49_2379814678.xlsx
01.02.2019. Broj aktivnih taxi preduzetnika 6099.

Podatak sa bgprevoz sajta http://www.bgprevoz.rs/storage/icons/fajlovi/31/СПИСАК АКТИВНИХ ТАКСИСТА oktobar 2022..pdf
14.10.2022 Broj atkvinih taxi preduzetnika 5823.

Znaci imamo manji broj taxista.

Resenje koje je potpisano 2022 i koje je odmah stupilo na snagu povecava se broj taxi licenci za 500 i dolazimo do broja aktivnih taxi vozila od 6410.
A do 2027 se predvidja da ce biti 7.006
Izvor: http://www.bgprevoz.rs/vesti/vesic-...stem-taksi-prevoza-udje-novix-petsto-taksista

Vrh