Ma ja cak mislim da i vise ljudi koristi sad nego kad je bio jeftiniji, vole bre nasi ljudi skupe stvari pa makar to bio i taksi, pa jos i da bogato pocaste elitnog taksistu Mareta za uslugu koju su vec skupo platili@leobutters
Nisi svestan koliko ljudi u Beogradu koristi taksi i ja sam ponekad u soku, mislim da ce se sad to lepo iskristalisati i da ce koristiti ljudi koji umeju sa novcem i da pocaste za pruzenu uslugu
Sta li si smislio da ubedis decu da je Bovansko jezero bolje od crvenog moraMa ja cak mislim da i vise ljudi koristi sad nego kad je bio jeftiniji, vole bre nasi ljudi skupe stvari pa makar to bio i taksi, pa jos i da bogato pocaste elitnog taksistu Mareta za uslugu koju su vec skupo platili
Samo nek se kristalise, nista protiv nemam, imam veoma dobar i udoban auto, prezivecu
Mislim glupo mi i da te sprdam na tu temu jer nije sramota nemati novac i ne ići na more. Ali ti ovde glumis ludilo, a prva asocijacija za top destinaciju ti je Crveno moreSta li si smislio da ubedis decu da je Bovansko jezero bolje od crvenog mora
Nemoj da se brecas ja stvarno nemam nista protiv Vas koji ste dosli Beograd, samo sam siguran da je smanjen vidik ljudi iz unutrasnjosti.Hahah a ljudi iz unutrašnjosti inače nemaju para i ne idu dalje od Paralije?
@MC_ , jel to taj tvoj taksista koji priča sa ljudima i razume narod? Užas jbt šta ti ovde pričaš