Šta je novo?

Taksi (Taxi) prevoz

Aj sad ozbiljni...ove cene sad su ekonomski isplative i ako ne bude drastičnih promena na tržištu automobila,goriva,delova
,majsora itd
Neće se menati...
I svako ko kaže da nisu isplative ili laže ili je neradnika

Ja moram da se pohvalim da cela dva meseca nisam seo u taksi i iskreno svima preporucujem da krenu vise da voze, ozbiljna usteda za kucni budzet, narocito po ovim najnovijim nenormalnim cenama.

Meni je aerodrom bio najveci trosak jer cesto putujem i bas sam mnogo para bacao na taksi, ali otkad sam otkrio ovaj novi parking Tesla, ovo je stvarno milina.

@leobutters
Kupi i masinicu za sisanje pocni sam to da radis, na youtubu imas gomilu mehanicara koji se snimaju pa mozes i sam da popravljas auto, o restoranima necu ni da pricam nek ti zena sprema i sluzi😀

Pa naravno da imam masinicu i sisam se sam kod kuce, boze me sacuvaj da placam jednom nedeljno 900 dinara da me neko osisa na keca 😉

A i zena mi hvala bogu sprema, ne mogu da se zalim, cak i bolje nego u restoranima, nista bolje od domace klope. Zalim slucaj ako si prinudjen da se redovno hranis po restoranima 😞

Jedino majstora placam jer ne znam sve sam da uradim, ali da vozim znam pa mi soferi po ovoj ceni nisu neophodni 😊

@leobutters
Sad smo dosli do poente.
Ti lose zaradjujes pa si primoran da se sam vozis, odes kao gospodin da te neko osisa jednom u 20 dana, a o izvodjenju zene na rucak ili veceru necu da pominjem. Laksi je izgovor da je ubedis da bolje sprema rucak, sluzi i pere sudove od bilo kog restorana😀

Pa ja nisam oženio debila pa da moram da je ubeđujem da sprema ručak, šta ti pričaš bre :D Ali ne brini ništa, spremam čak i ja, a za sudove smo kupili neko čudo tehnike koje ih samo pere! A tom skorojevićkom pričom redovnog obedovanja po restoranima zaista nismo opterećeni, idemo isključivo na stvari koje ne možemo ili ne znamo sami da spremimo ;)

A što se tiče moje zarade, daleko sam od nekog milionera, ali sam sasvim zadovoljan, samo što kao i svaki iole normalan i racionalan čovek ne volim da me neko pljačka :D

@leobutters
Neke stvari u zivotu radis da olaksas sebi zivot.. Naravno neke da bi usrecio osobu do koje ti je stalo.
Mada imam ja poznanika sa takvom tvojom filozofijom, on je cak i decu ubedio da ne idu na more😀

Pa prizeljkivao si elitnu klijentelu a ne mame koje vode decu u vrtic, drago mi je sto ti se zelja ispunjava, iskreno ti zelim da se samo oni voze taksijem sad 😀

A za usrecivanje ne brini, ne stedim ni trunku na ljude do kojih mi je stalo, ali taksisti nazalost nisu u toj grupi 😞

Taksisti nemaju zastitu SNS-a nego ih se SNS plasi jer su orgnizovani, jer su preduzetnici jer drze do sebe.
Isto kao i advokati.
Ovo su jedina dva esnafa u Srbiji koji demonstriraju kolegijalnu solidarnost.

@leobutters
Nisi svestan koliko ljudi u Beogradu koristi taksi i ja sam ponekad u soku, mislim da ce se sad to lepo iskristalisati i da ce koristiti ljudi koji umeju sa novcem i da pocaste za pruzenu uslugu

Zaista. Narod ima novca,
Mozda je meni taksi skup, ali vidim da narod ima novca i rado i lako placa vise cene tasi usluga.
Ne mogu da decirano tvrdim da je taksi preskup sto ja ne mogu da zaradim toliko da mi bude jeftin.
Sve je relativno.

@leobutters
Nisi svestan koliko ljudi u Beogradu koristi taksi i ja sam ponekad u soku, mislim da ce se sad to lepo iskristalisati i da ce koristiti ljudi koji umeju sa novcem i da pocaste za pruzenu uslugu
Ma ja cak mislim da i vise ljudi koristi sad nego kad je bio jeftiniji, vole bre nasi ljudi skupe stvari pa makar to bio i taksi, pa jos i da bogato pocaste elitnog taksistu Mareta za uslugu koju su vec skupo platili 😀

Samo nek se kristalise, nista protiv nemam, imam veoma dobar i udoban auto, prezivecu 😅

Za taksiste bi trebalo da bude bolji ako je taksi pristupacan.
Cudim se ko su ti ljudi kojima je taksi tako jeftin.
Ne samo taksi, nego masa ljudi placa ogromne iznose u restoranima.

MC Orban jos jedan dokaz da se nas narod osvesti jedino kad ga lupis po dzepu 😀

Jel se seca jos neko onih stotina botovskih poruka u kojima pruza podrsku taksistima da dignu cene? 😅

Ma ja cak mislim da i vise ljudi koristi sad nego kad je bio jeftiniji, vole bre nasi ljudi skupe stvari pa makar to bio i taksi, pa jos i da bogato pocaste elitnog taksistu Mareta za uslugu koju su vec skupo platili 😀

Samo nek se kristalise, nista protiv nemam, imam veoma dobar i udoban auto, prezivecu 😅
Sta li si smislio da ubedis decu da je Bovansko jezero bolje od crvenog mora😂

Hahah a ljudi iz unutrašnjosti inače nemaju para i ne idu dalje od Paralije? :D

@MC_ , jel to taj tvoj taksista koji priča sa ljudima i razume narod? :D Užas jbt šta ti ovde pričaš :)

To što je neko došao iz unutrašnjosti u Beograd, ne znači da ima smanjen vidik, isto kao što ne znači da neko ko je rođen u Beogradu, ima proširene vidike.

...
Blago Vama kad toliko brinete što je svinjska mast sa 250 poskupela na 400

Ili što je čokolada 85g za iste pare..

Jel beše i taksi životna namirnica...

Vrh