Razlog, zasto je vazno napomenuti nacin placanja je potreba koja odredjuje mesto zaustavljanja, placanja i izlaska putnika iz vozila.Ево, по мом мишљењу, једна објективна критика.
Да такси куће које су навеле да сва њихова возила примају картице, укину опцију да таксиста ПРЕ вожње (пружања услуге) буде упућен на који начин плаћамо.
Не видим разлог да располаже том информацијом ако је већ наведено да сва возила те и те куће примају картице, а даје могућност таксисти да дискриминише оне који би да плате картиц...
Zato sto se maksimalno otezalo placanje karticama. Toliko da u neretkim situacijama je lakse da u istom trenutku porucim i platim nesto sa ebay dok sam u vozilu, nego sto taksista otkuca svoj username/pass, saceka da se poveze aparat, unese cenu, i tek onda mi da terminal da prislonim karticu. Manje koraka ima americki predsednik za ukucavanje kodova za nuklearni napad. Lepo se sve da resiti kao sto su Uber/CarGo i slicni uradili i nema stresa. Takodje, kesom placanje isto iziskuje vremena ako nema recimo 200/100 din da vrati, pa pita jel ti imas da ti vrati 500 i slicno.Razlog, zasto je vazno napomenuti nacin placanja je potreba koja odredjuje mesto zaustavljanja, placanja i izlaska putnika iz vozila.
Prosto bi rekli stvar je tehnicke prirode.
Ne mozes da zahtevas stani ovde na ulaz Ada Mall i kazes tada placam karticom. POS terminal, katkad iziskuje vise vremena za obavljanje transakcije. A autobusi, i svi drugi ostali iza nece bas za tako nesto naci razumevanje.
Kada placas kesom, uvek je opcija, jel mogu ovde....evo lova....u redu je. Sve gotovo za 10 sekundi.
Barem ja to tako radim kada se taksijem vozim. Postujem vreme drugih i onih iza koji bi cekali da se transakcija i moje placanje zavrsi.
Razlog, zasto je vazno napomenuti nacin placanja je potreba koja odredjuje mesto zaustavljanja, placanja i izlaska putnika iz vozila.
Ne mozes da zahtevas stani ovde na ulaz Ada Mall i kazes tada placam karticom. POS terminal, katkad iziskuje vise vremena za obavljanje transakcije. A autobusi, i svi drugi ostali iza nece bas za tako nesto naci razumevanje.
Kada placas kesom, uvek je opcija, jel mogu ovde....evo lova....u redu je. Sve gotovo za 10 sekundi.
Barem ja to tako radim kada se taksijem vozim. Postujem vreme drugih i onih iza koji bi cekali da se transakcija i moje placanje zavrsi.
Не кажем да ово не пије воду али опет, зар то плаћање картицом заиста може да одузме више од 10-15 секунди? Унесе цифре у терминал, ти убациш картицу и откуцаш пин или ако је бесконтактна картица или терминал само прислониш.Razlog, zasto je vazno napomenuti nacin placanja je potreba koja odredjuje mesto zaustavljanja, placanja i izlaska putnika iz vozila.
Barem ja to tako radim kada se taksijem vozim. Postujem vreme drugih i onih iza koji bi cekali da se transakcija i moje placanje
Na kraju krajeva imaju adresu za zalbu, ili nek ukinu kartice onda kompletno pa da znamo na cemu smo mi musterije, a ne ove scene kao da placas g****ma, a ne svojim novcem. Sta da rade tek one male radnje sto imaju slab promet pa im neko kupi nesto za 300 din na karticu? Ovo ne pisem tebi @srdjanprpa naravno, vec svim tim taksistima sto ocekuju samo kes+baksis, i jos te uslovljavaju za tvoj novac. Jedanput samo sam samo uspeo da dobijem voznju i da je platim preko aplikacije Pink - naravno prijavio se neki mucenik koji je bas hteo da isproba da vidi kako funkcionise, obojica se smejali. Morao da zove sluzbu da vidi sta treba da radi.O ovome su vec Mare i Batica pricali, preko aplikacije nece da uzimaju voznju jer im uzimaju 5,6 a mozda i vise posto za svaku voznju, a placanjem karticom im uzimaju oko 3%.
Pritom preko aplikacije ne dobijaju novac odmah nego na kraju meseca ili tako nesto.
A sad kako su cene otisle uvis, za vosnju od 1500din uzmu im citavih 75 dinara a pritom ne dobiju baksis sto ih bas vredja.
Rekao sam razlog zasto je prihvatio, licno mi je rekao da nikada ne bi prihvatio da ga nije zanimalo samo da proba. Kada su mu iz sluzbe rekli za koliko novac stize na racun, verujem da vise takvu voznju nece prihvatiti nikada.@Guest7788
Covek prihvatio voznju ispostovao stranku i on je po tebi mucenik!?
Ozbiljna udruzenja ne rade sa yandexom, nema potrebe imaju dovoljno svojih stranaka.Oni su vozili za Yandex dok je Yandex davao popuste i placao im za reklame i ostalo, cim je krenuo da im naplacuje uslugu koriscenja aplikacije od tad nikod od njih nece da vozi za yandex.