Šta je novo?

Taksi (Taxi) prevoz

Danas sam razgovarao sa taksistom.
Kaze da se radeci do 10 sati dnevno moze prihodovati 9000 din dnevno u proseku.

Ako radi 20 dana mesecno to je 180000 din. Od toga treba oduzeti pausalni porez koji je za njih oko 25000 din.
I naravno troskove goriva i servisiranja.

Zatim sam se vozio od Ceraka do okretnice tramvaja na B. Brdu i platio 500 din.
I prvi put u zivotu imao osecaj da mi je taksi preskup.
Onda sam bolje razmislio... ipak je sve poskupelo, a ti ljudi su na ulici... bore se...

Trebalo bi da se klijenti povezu s taksistima, da dogovore neku nizu cenu, u zamenu za redovne voznje.
Mislim d amnogi to i rade.
Klasika lik koji se ne vozi taksijem i ostavlja botovske komentare kako taksi nije skup.

Onda jednom sedne i smislja odmah kako da se napravi dil da bude jeftinije.

I mene zanima sto je Mare81 banovan i kada?

Elem, taksisti kazu cene su dobre, musterija ima na pretek... Batica najavljuje novo poskupljenje za 3 meseca. Iz iskustva znam da je tanka linija izmedju musterija na pretek i nemamo posla, ne mozemo ni troskove da pokrijemo. U mojoj bransi je vrlo slicno, samo sto moju bransu drzava ne stiti, a pdv se mora platiti. Videcemo kako ce se stvari razvijati.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mozes li link da nam podelis ko najavljuje novo poskupljenje?

Mozes li link da nam podelis ko najavljuje novo poskupljenje?
1673265155890.png

Drago mi je sto si to skapirao a i priznao ovde na forumu. Jos da kazes koliko su bahati taksisti pojedini i da budemo online drugari :)

Moze neko da mi objasni zasto je "legenda" Mare81 dobio ban sa foruma ? :D :)

I da pozdravim @BATICA u novoj 2023. Neunistiv si !
Nisam video bahatost kod taksista za sve ove godine.

Opet laz i obmanjivanje sto jedino i umes da radis!
Ovo su sadašnje cene vaucera na aerodromu.
Plus sto lepo pise na slici sta je Batica napisao. Tako da si ti slep od svog besa i bahatog stava jer si oboleli taksista. Takvima treba oduzeti taksi dozvole. Zbog vas su taksi udruzenja i propala ili ce propasti skroz.

Nisam pogresio vec si ti pausalno pisao, traze nove cene, a okacio si sadašnji cenovnik vaucera sa aerodroma. Veze sa vezom nema. Da si bar okacio cenovnik tarifa i kilometara po gradu, pa da ispadnes bar manje u krivu..
Ja nemam razloga da budem besan, imam suprugu, dvoje dece,svi zdravi,svoj stan, dobar auto, fino zaradjujem..

Mislio sam da se pravis..
Sve ti je oprosteno covek pita za nove cene(koje se skoro nece menjati) ti kacis trenutne cene vaucera koje ne zanimaju 90% ljudi iz Beograda posto po njih dolazi rodbina ili ne lete uopste.

Poslednja izmena:
Eto bezveze sam se iznervirao. Nista nisam slagao samo si lose video. Nema potrebe da lazem i izmisljam niti sam sam to ikad radio, pisem samo ono sto znam sigurno i ono sto sam doziveo i naravno svoje misljenje koje imam.

Nije bitno, vec sam rekao pises gluposti kao i svako drugi ko ne koristi taksi usluge nego pise da bi pisao. Niko te nije pitao za cenu vaucera, a ti to kacis jer veze nemas sa materijom.
U svakom slucaju hvala ti na razonodi, posto sam na zasluzenom odmoru.

Covek je pitao gde je najavljeno novo poskupljenje, u tom istom postu Batica je najavio poskupljenje u martu, procitaj. E sad ako tvoj kolega "lupa gluposti"...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nije bitno, vec sam rekao pises gluposti kao i svako drugi ko ne koristi taksi usluge nego pise da bi pisao. Niko te nije pitao za cenu vaucera, a ti to kacis jer veze nemas sa materijom.
U svakom slucaju hvala ti na razonodi, posto sam na zasluzenom odmoru.
U mojim topicima mozes i sam da vidis da ja jesam korisnik taksija... I to redovni... Tako da kao neko ko koristi redovno taksi mogu i da komentarisem.

Vrh