leobutters
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 24.08.2019.
- Pohvaljen
- 720
Ma u pravu si realno, nemati auto u Beogradu je postao ekstremni sport voleli mi sto je tako ili ne
Pritom je i pogrešno pretpostavio da nemam kola.Ma u pravu si realno, nemati auto u Beogradu je postao ekstremni sport voleli mi sto je tako ili ne
I koji je bio razlog njihove takve odluke?Ја сам био у ситуацији као и маса људи да таксиста неће да ме вози . Нудим паре, не тражим да идемо 300 метара, али неће.
Delimicno si u pravu, samo ima jedna tu velika razlika, broj taxista je limitiran i imaju cenu koju oni zele, a broj majstora nije limitiran i svako ima svoju cenu, pa ti mozes da biras.Kao i kod majstora za nesto.....vazda je bilo onih koji uvek nesto biraju a ima i onih koji hoce da rade!!
Ljudi iz taksi udruzenja da ovom napacenom coveku daju taxi dozvolu, ja mislim da je dovoljno svoje snage potrosio na odbranu taksista. Vreme je da i on postane taksista ! Mogli bi i neku peticiju da pokrenemo da se coveku da taxi dozvolaSad kad je taksi preoz poskupeo, verujem, taksisti ce hteti radije da voze, svuda.
Jedno vreme taksi je bio previse jeftin.
Od Bogosloveije do banovog brda, platio sam za taksi skoro 2000 dinara. Vratio sam se prevozom pošto ne mogu sebi da priuštim tolike cifre. Mislim da je to previše i pored svih opravdanja taksista. Možda je njihov profit mali, ali mi kao mušterije stradamo.
Za nekog koji svakodnevno putuje na posao, jeftinije je rentati auto. U Unirentu je Citroen C1 oko 25 evra dnevno, ako se uzme dugoročni najam, na mesec i više dana cena pada ispod 20 evra. Ovo vozilo malo troši, pa na primer ako idu dvojca iz porodice na posao, + ako se vozi dete u školu/vrtić, a nema se auto, i ako se ne želi ići nesigurnim i rasklimanim gradskim rpevozom, onda je to daleko jeftinije od taksija.
Pre desetak godina je bilo normalno da ljudi tasijem idu na posao, skupi se troje ili četvoro i deli se trošak. Danas je to nemoguće, vratili smo se nekoliko decenija nazad.
Ne moze svako da postane taksista.Ljudi iz taksi udruzenja da ovom napacenom coveku daju taxi dozvolu, ja mislim da je dovoljno svoje snage potrosio na odbranu taksista. Vreme je da i on postane taksista ! Mogli bi i neku peticiju da pokrenemo da se coveku da taxi dozvola
i kada se pdoele je preksupo. Pričam o mojoj klasi ljudi, niža srednja klasaZasto sada ljudi ne mogu zajedno da dele troskove taksija?
Koji bi, po tebi, ovo bio vrednosni raspon u primanjima za tu klasu?Pričam o mojoj klasi ljudi, niža srednja klasa
Ja sam hteo da ti ucinimo i pomognemo kao ekspertu na ovom forumu pogotov za taksi usluge. Lepo bi bilo da i ti budes na ulici i vozis i da budes preduzetnik. Krvav je to lebaNe moze svako da postane taksista.
Ja branim taksiste jer su preduzetnici, je su ceo dan na ulici.
Ja sam takodje preduzetnik.Ja sam hteo da ti ucinimo i pomognemo kao ekspertu na ovom forumu pogotov za taksi usluge. Lepo bi bilo da i ti budes na ulici i vozis i da budes preduzetnik. Krvav je to leba