Seo sam na aerodromu letos. Bio je onaj vaucer i cena po vauceru.@MC_ dobar deo vozaca CarGo-a bi vozilo taxi al vecini taxista smeta da se taxi kapacitet prosiri.
Kad si poslednji put seo u taxi kod palate Albanije i na aerodromu?
ja ih ne ponizavam. Kazem samo da su to nesrecni i ocajni ljudi ljudi.A kako se ti razlikujes od tih "beogradjana" kad ovde ponizavas ljude koji rade za car go?
Зато мораш да имаш ауто.A nekad nema ni autobusa ni taxi vozila, a ti nemaš kola...
ja ih ne ponizavam. Kazem samo da su to nesrecni i ocajni ljudi ljudi.
Legalni taksista ima barem taj automobil, ima zanat, zna taksiste.
Car Go vozac je najamnik, ocajik, kola pripadaju Brnabi i ekipi, koliko sam cuo.
Izvini koji zanat ima, sta zna, da vozi auto?ja ih ne ponizavam. Kazem samo da su to nesrecni i ocajni ljudi ljudi.
Legalni taksista ima barem taj automobil, ima zanat, zna taksiste.
Car Go vozac je najamnik, ocajik, kola pripadaju Brnabi i ekipi, koliko sam cuo.
Zato ne moram da imam kola. Ne kapiram uopšte tu poentu da ako nemaš kola da ništa u životu ne možeš da obaviš i da si faktički disfunkcionalan. Još malo pa će ispasti po tvom pisanju da ako živiš u zgradi koja ima radnju u prizemlju, nećeš moći da iz stana siđeš do iste, ako nemaš kola i ako ih nisi upalio da bi došao do radnje.Зато мораш да имаш ауто.
mislim na njih i cargo.Kad kazes nelegalni takstisti jel mislis na taxiste koji imaju taxi oznaku na krovu a nemaju tx tablice i koji uredno parkiraju na taxi stanici i ne smetaju taxistima koji imaju tx tablice?
Ovde je napisano da ljudi sa fakultetom zavide taksistima. Sta dalje pricati, realno moze
Sta fali F.multipli ??Ne nužno, pojedini Car:go vozači voze svoje automobile, ali ne svakako Fiat Multipla ili slične kante koje voze "pravi" taksisti.
Sta fali F.multipli ??
Jednom prilikom, usled upaljenih svetala, auto nije hteo da upali. Pozvali smo tada taksi coll centar da zatrazimo uslugu paljenja na kablove. Dosao covek bas sa multiplom jer danasnji novi sa pregrst elektronike se ne usudjuju da takve poduhvate prespajanja rade.
Povezao covek kablove i auto upali.
Cena 700d. i hvala lepo.
Isti takav zahvat u amss da ih pozoves je tada bio 2.400 d.
A kad je to bilo?Sta fali F.multipli ??
Jednom prilikom, usled upaljenih svetala, auto nije hteo da upali. Pozvali smo tada taksi coll centar da zatrazimo uslugu paljenja na kablove. Dosao covek bas sa multiplom jer danasnji novi sa pregrst elektronike se ne usudjuju da takve poduhvate prespajanja rade.
Povezao covek kablove i auto upali.
Cena 700d. i hvala lepo.
Isti takav zahvat u amss da ih pozoves je tada bio 2.400 d.
Живот је непредвидив и никада не знаш. Друго, човек стари и не може да све поднесе што је могао са 18 или 20 година. Треће, такси не можеш често да добијеш или уопште зауставиш на улици.I dalje zvučiš kao da nikada nisi bio u situaciji da ti kola trebaju, a da do njih ne možeš da dođeš, jer si u gradu i desilo se nešto nepredviđeno. A i da pozoveš nekog da dođe po tebe kolima, taj neko ne može, ili je haos u gradu pa ne može da se dođe kolima. Imao sam bezbroj puta takve situacije, pa sam uspevao da se snađem. Pritom ne govorim samo o protestima.