Šta je novo?

Taksi (Taxi) prevoz

Evo iskustvo od danas, zovem službeno PINK svo vreme zauzeće, zovem LUX isto, probam CarGo za 20 sec mi je dodeljeno vozilo koje je stiglo za 2 minuta...

Bas sam pricao sa vozacem oko oduzimanja vozila i rekao je da su vozaci cija vozila su oduzeta odmah dobila zamenska vozila kao i da su kupili dosta novih vozila Toyote Corrolle i Auris Hibrid.

U prethodna tri dana sam jedva uspeo da pozovem taksi, non stop zauzeto. Na stanici na Ustanickoj redovna pojava da bleje u kaficu i da nece da voze, car go stize, ali po ovom vremenu je bukvalno glava u torbi voziti se sa nepoznatim vozacima.

Inace, probao sam naxis aplikaciju za vozila jer su svi kol centri udruzenja bili zauzeti, dobro funkcionise, ima istorija voznji, prikazuje pozicije vozila u okolini, putanju kojom dolaze i vreme dolaska.

Zanimljivo mi je da je u sred CarGo skandala sa zaplenom automobila ovih dana nekoliko puta bilo jako tesko da dobijem bilo koje vozilo

Kaže mi cargo vozač da im se smanjio broj vozača sad usled ovog zastrašivanja. Nadam se da će efekat tog terora biti samo privremenog karaktera.

Inače u petak kad je bio kolaps i sneg svuda po gradu, taksija ni od korova ali zato cargo mi je (opet) spasao dan :)
tzoran1":2fpljq8p je napisao(la):
Zanimljivo da se mihajlovicka ostrvila na car go ali joj divlji taksisti ne smetaju.

"Podsećamo, beogradska policija zaplenila je vozilo CarGo partnera vozača Jovana Šarovića, po, kako su naveli, “nalogu ministarke saobraćaja Zorane Mihajlović”"
https://www.blic.rs/vesti/beograd/cargo ... la/vd8qfbp
To isto sam ja pitao Baticu ali on se pravi da ne razume pitanje... Pri tom cargo posluje od skora a problem sa divljacima traje decenijama unazad. A digla se taksi kuka i motika zbog cargoa.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

Kako je pao sneg , tako taxija ni od korova. Pre neki dan ni jedan jedini nije bio oko bolnice Dragiša Mišović , a bio mi potreban , tako da saam se na kraju odatle vraćao peške kući , jer gradskog prevoza nije bilo na vidiku (najbliži je bio udaljen 11 stanica). A car go nit imam mogućnost na mobilnom da instaliram aplikaciju , nit sam imao njihov broj.

Yandex danas konacno dao promo kod za postojece korisnike, tako da ce batica opet da vozi i naplacuje protivzakonito.

Nema se vremena za pisaniju,mora da se pegla......

Кар Го је одличан, имају мој пуну подршку. За 7 месеци од када сам инсталирао апликацију возио сам око 80, ако не и 100 пута.
Немам замерки на рад, једино што се понекад деси да на неким локацијама нема возила па се мора више пута покушати са наручивањем.

Мислим да нису нека конкуренција таксистима, зато што 70-80% клијентеле Карго не користи такси. Реално има посла за све.
А ако е таксисти осећају угрожено нека спусте цене.

Pa oni se upravo i osećaju ugroženo zbog tog pritiska da moraju da snize cene.

Ja nemam utisak da je cargo jeftiniji više od 10-15% u odnosu na taksi. Sve one druge prednosti koje smo već ovde nabrajali više puta su razlog zašto ga koristim. Pretpostavljam da i ostali korisnici imaju sličan motiv. Kad bi recimo taksisti spustili cene na nivo cargoa opet ne bih koristio njihove usluge. Ne iz inata već zbog čistog svog interesa kao korisnika jedne usluge koju plaćam. Prosto za svoj novac želim najbolji mogući kvalitet.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=589926#p589926:1xavz97p je napisao(la):
direktor » Čet Dec 20, 2018 4:54 pm[/url]":1xavz97p]https://www.alo.rs/razbibriga/taksista-je-ocitao-lekciju-prevarantkinji-koju-ce-dobro-da-zapamti/202346/vest

Baticin dozivljaj ....
Ovo je izmisljen i narucen epp tekst kako bi se toboze oni predstavili kao zrtve, dobrocinitelji i velikomucenici, i da bi se popravio utisak javnog mnjenja posto je za vreme ovog poslednjeg kijameta GOMILA ljudi bila ucenjivana zelenaskim iznosima za voznju po losem vremenu od strane ove bande najvecih hostaplera koje je ovaj grad video. Po vacaroskim sposobnostima nema im ravnih.

Taksi je ocajan u poslednjih par dana, non stop zauzeto, i kad se jave nema vozila. Mislim da su najveci olosi na okretnici na Ustanickoj, po 5-6 sede bleje u bifeu i boli ih patka da voze. Pink je u rasulu, uveli su tablete i aplikaciju internu za vozila, koja ne funkcionise nesto bas, a deluje mi i da je taksisti namerno sabotiraju (dok se vozim slusam preko radio stanice komentare). Izgleda da je ogroman sistem, preko 1500 taksija mislim da imaju, i da nesto nije bas dobra aplikacija.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=589960#p589960:pasictjf je napisao(la):
kolombaja » Čet Dec 20, 2018 6:07 pm[/url]":pasictjf]Ja nemam utisak da je cargo jeftiniji više od 10-15% u odnosu na taksi. Sve one druge prednosti koje smo već ovde nabrajali više puta su razlog zašto ga koristim. Pretpostavljam da i ostali korisnici imaju sličan motiv. Kad bi recimo taksisti spustili cene na nivo cargoa opet ne bih koristio njihove usluge. Ne iz inata već zbog čistog svog interesa kao korisnika jedne usluge koju plaćam. Prosto za svoj novac želim najbolji mogući kvalitet.

Zavisi. U špicu ga ni ne koristim jer bez mogućnosti za divljenje i korišćenje žute trake koji regularni taxi ima, CarGo ispadne daleko sporiji.
Ali niže cene starta i kilometra, kao i jedinstvena tarifa, znači da noću i vikendom kada nema gužve CarGo bude i do 30% jeftiniji.

Sa twitter-a :)

gdgB7l7.jpg

Situacija od sinoc, kod hotela moskve troica divljaka, naravno nikom im nista ne moze.

Vozim se CarGo-m i idemo prema slaviji od hotela moskve i pretice nas cetvrti divljak koji jedva koci na semafor na trecoj slici mozete videti gde je uspeo da zakoci, dvoica pandura koje su cekali zeleno mu prilaze sa desne strane, (zao mi sto nisam i njih uhvatio), vozac cargo-a i ja govorimo pandurima da je to divlji taxista, panduri nama nesto rekom govore u fazonu sad cemo mi to, i vidis pandur mu nesto rece i u sledecem trenutku mu pokazuje da ide dalje.
Ajde sto ga nije zaustavio i napisao kaznu nego sto ga je jos pustio da prodje na crveno, jeste da je semafor samo za pesake, al crveno je crveno, na sve to govorimo im kako vas nije sramota, sta to radite, a pandur nama kao covek radi za svoj hleb da izdrzi porodicu, u tom trenutku mu vozac CarGo-a pokazuje aplikaciju i govori pa radim i ja da izdrzim porodicu a vi ste vec tri auta koji rade sa CarGo-om oduzeli a divljacima ni jedan i pandur ko pandur se okrenu i ode...

ABgtUpy.jpg

rdIdqNy.jpg

P9WHuua.jpg

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=591264#p591264:1e6ndft5 je napisao(la):
srdjanprpa » Wed Dec 26, 2018 10:48 am[/url]":1e6ndft5]Situacija od sinoc, kod hotela moskve troica divljaka, naravno nikom im nista ne moze.
Ajde sto ga nije zaustavio i napisao kaznu nego sto ga je jos pustio da prodje na crveno, jeste da je semafor samo za pesake, al crveno je crveno, na sve to govorimo im kako vas nije sramota, sta to radite, a pandur nama kao covek radi za svoj hleb da izdrzi porodicu,...
Zakljucak
Dopunski biznis policije..
Ako ne radi kao necije obezbedjenje onda taksira kao divljak. :mrgreen:

Zasto taksisti izbegavaju odredjene delove grada? U 100% slucajeva ne zele da dodju u Vinogradsku ulicu na NBG, Yandex isto, a Car:Go nisam testirao.
Mislim, razumem da je Vinogradska "daleko" ali ako mi na Yandexu pokaze da auto dodje iz bloka 45 do B.Kose za mene - Zasto ne bi dosao do Vinogradske?

Jandex danas bez vozila ceo dan, izgleda da nece da placaju proviziju za voznje...

Данас другар звао 6 такси удружења и нигде није било слободних возила, позвао кар:го стигао возач за 3 минута.
Каже д а се ово са таксијем дешава 3 у задњих 7 дана.

Ja sam jutros u 7 bez problema dobio taksi na B.Kosi preko yandexa i prvi put u životu mi je došao auto napravljen u ovoj deceniji, lep crn Audi A6.

Vrh