BATICA
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 07.11.2018.
- Pohvaljen
- 578
Nađi zakon na netu ZOBS - Zakon o Besbednosti Saobraćaja i vidi podzakonske akte i pravilnike o polaganju ili idu u prvo auto školu i raspitaj se o kat. za vožnju,mlad si ti i nezreo izgleda[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=579937#p579937:px8dzkd5 je napisao(la):direktor » Sre Nov 07, 2018 11:32 pm[/url]"x8dzkd5]Ovo za dozvole cu a po pitanju kategorije cu da se radpitam kod taksista imam i komsiju
Pitacu ga i za troskove
Inace ovi u ns voze po manjim cijenama gorivo u ns isto kosta kola odrzavanje registracija otkud tolika razlika u cijeni ...
Znaci car go smeta jer trazi veliki procenat od vozaca 30% ali bila bi super da uzima 5 % ili maks 10%
Pecat se ukida ali trazi se car go
Trazi se sklapanje ugovora u sjedistu poslodavca
A dozvoljena je daljnska prodaja telefonom i od vrata do vrata i van sjedista prodavca /pruzauca usluga ...
Ali za limo servis bas mora u sjedistu prodavca ludilo ...
Niko ne brani aplikacuju CarGO već način na koji povezuje putnike za nelegalnim prevoznicim,i što izrabljuje svoje vozače koji nemaju izbora
Hoćeš da ti ja dovedem par vozača koji su radili u CarGO,
Mnogo si ti na netu izađi malo u realnost
Ajmo pa gde je to limo servis Punto,dobro ims ga na taksiju ali...
Koristiš sve foskule kao i vlasnik CarGo i on se borii za svoj profit kao i ja samo za razliku ja poštujem zakon i ne tražim rupe u zakonu,tj kao kad bi krao na taksiju po tom razmišljanju ono što nije zabranjeno to je dozvoljeni e pa nije tako