Šta je novo?

Taksi (Taxi) prevoz

Sleteo juče uveče na ANT... Bio je samo jedan taksista koji me je na dolascima pitao "da li mi treba taxi"... Sačekao sam vožnju preko app kod rampe na P1, prekoputa tornja. Oko 4 min je pisalo na aplikaciji. Tu je bio još jedan taxi parkiran kod rampe, takođe pitao, nisam ništa odgovorio i nije pravio problem.

Do mene je bila neka devojka kojoj je takođe ponudio vožnju, ali je i ona imala app na telefonu i poručivala vožnju preko nje...

Vožnja od aerodroma do NBG je koštala nešto manje od 2000 din preko aplikacije.
Sve prošlo u najboljem redu, kao i obično :)

@srdjanprpa
Da si lepo procitao sta sam napisao u prethodnom postu shvatio bi da je i meni kvalitet bitan zato necu pancevacki nego balans jogurt,a ti zahtevas auto koji nigde u Evropi nema na taksiju da te vozi po raspalom Beogradu.

Evo jedne zanimljivosti, u Pekingu je prosečna plata 1500 $, vožnja taksijem od 30 min (6-10km) košta 300-400 DIN preko app, a vozila su nova i električna, za 1000 DIN može doći lux limuzina sa masažom sedišta

Ipak je taxi u Beogradu poskupeo
"mislim" da je
start 320din
1.tarifa 105din
2.tarifa 135din
1h čekanja 1800din
Treba da izađe sl.list Grada Beograda i
8. dana stupa na snagu

Poslednja izmena:
@srdjanprpa
Da si lepo procitao sta sam napisao u prethodnom postu shvatio bi da je i meni kvalitet bitan zato necu pancevacki nego balans jogurt,a ti zahtevas auto koji nigde u Evropi nema na taksiju da te vozi po raspalom Beogradu.
Da si ti shvatio poentu mog posta nebi odgovarao na poruku ;)
A BMW x4 sam naveo jer mi se nesto ovih dana taj auto posebno svidja :)

Vrh