Šta je novo?

Taksi (Taxi) prevoz

A ne pitaš/te se što (po mojoj proceni) 90% forumaša ovde ima negativno mišljenje o taksistima u Beogradu.
Vodila se na ovoj temi vise puta ta rasprava zasto je vecina ogorcena na taksiste(opet kazem nisu svi losi ali dosta njih nazalost jeste). Na kraju je jedan iz ekipe taksista koji pisu na forumu preko privatnih poruka pretio ljudima.
Ali uglavnom sve je tu receno i sve se zna. CarGo je sada drzavna prica isto kao i taxi.

Jel 90% od 10 forumaša
Ne mislim da je taksi prevoz savršen i da nema problema.
Ali nije sve tako loše kao što neki pišu.
Ipak sigurno je jedna od boljih usluga na Balkanskim prostorima pa čak i od nekih van Balkana
Mnogi pišu po onoj "kod druge je bolje"
U taksi prevozu postoji oko 6k taksista i uvek će postojati oko 10% onih koji su "loši"
Čitaj,prljavi automobili,pokušaj uvećane naplate,nekulturni itd.
I nikakve app neće to ispraviti.

OK, šta je to po tebi dobro i po čemu je taksi "jedna od boljih usluga na Balkanskim prostorima, pa čak i nekih van Balkana"?

PS: 10% od 6k je puno, to je čak 600 taksista...

Mi pesaci @Markonato nemamo pare kao kao vi sa tx tablama nego sto se bg 10457 tx parkira vam parking mesta i blokira pesacki prolaz u bloku 21?

Priča se da će taxi da poskupi do Decembra
Kažu baždarenje taksimetra sa 2100din poskupelo na 7000din
Porez im od 2025g skače za 10%
Produženje taxi dozvole valjda 12000din

Zato što je to najbolja usluga na Balkanu, a i šire, svaki taksista ima u gepeku, uz kutiju prve pomoći i pajser, a neki sekiru, kao što smo videli. Verovatno je otišao do gepeka po pajser da sredi ovome kacigu.

Najluđe od svega je da se to dešava u samom centru Beograda - ulica Kneza Miloša.

Taksisti i njihove priče. ☕

Screenshot_20241104_075231_Instagram.jpg

Cena taksi usluga je veoma visoka po km, pogledajte gradove u svetu, a zarada taksista enormna i pored cena održavanja vozila
Pusti taxi bez toga se moze..da bude start i 500din ima ljudi koji to mogu sebi da priuste..
Litar ipo balans jogurta 249din to je problem da li je ovo realno sa cenama!!!!!?????

Vrh