Šta god da je taj "Švajcarac" uradio, cilj taksiste sa sekirom je bio šta? Ja shvatam da se mnogo šta uradi u besu, afektu, al aman šta će mu sekira uopšte u kolima. Da je neka alatka, dizalica, šta ga znam, al sekiru voziti u kolima, pa i da je vozi, al potegnuti na nekoga, i sve da je 100% u pravu, čist je dokaz da ni sa tom osobom apsolutno ne može biti baš sve u redu, ono po pitanju psihe. Pa šta da ga je neko udario, mislim da je kriv. Saobraćaj je to, pa i bahate ne možemo baš klati i rešetati vatrenim oružjem. I posle što se na taksiste gleda kao na vrlo specifičnu sortu ljudi. Pa zato što dobar deo nije, pa evo i ovim primerom, naročito u vinklu. Nije smeo da izađe ovaj iz Poršea. Koliko god da je bio bahat, ako je i bio jelte, pa tolika bu**** baš i nije, a ovaj veliki da ne kažem šta od taksiste, pa što mu lepo nije očitao lekciju goloruk. Sve veliki mangupi. Imaju zna se šta, samo ako drže nešto, onako karakteristično, u ruci. Ne zna niko šta je kome u glavi. Tako je i taj gastos mogao imati pištolj, pa da bude baš veselo.