Šta je novo?

Taksi (Taxi) prevoz

Još jednom, ne određuješ ti o čemu se diskutuje o temi, već si učesnik i OK je da sugerišeš, ali postaje već dosadno. Rekao si to već jednom, možda i više puta... Car:go je svakako usko povezan sa taxi prevozom, pa nije off topic u ovoj temi. Nikoga ne zanimaju tvoje kvalifikacije (lopovi, robovlasnici), ali imaš pravo da to iznosiš u temi, kao što si se i hvalio kršenjem saobraćajnih propisa i slovo

Još jednom, ne određuješ ti o čemu se diskutuje o temi, već si učesnik i OK je da sugerišeš, ali postaje već dosadno. Rekao si to već jednom, možda i više puta... Car:go je svakako usko povezan sa taxi prevozom, pa nije off topic u ovoj temi. Nikoga ne zanimaju tvoje kvalifikacije (lopovi, robovlasnici), ali imaš pravo da to iznosiš u temi, kao što si se i hvalio kršenjem saobraćajnih propisa i sl.
U pravu si ovo je internet besplatno je da pise ko sta hoce iako neme veze sa temom..

Još jednom, ne određuješ ti o čemu se diskutuje o temi, već si učesnik i OK je da sugerišeš, ali postaje već dosadno. Rekao si to već jednom, možda i više puta... Car:go je svakako usko povezan sa taxi prevozom, pa nije off topic u ovoj temi. Nikoga ne zanimaju tvoje kvalifikacije (lopovi, robovlasnici), ali imaš pravo da to iznosiš u temi, kao što si se i hvalio kršenjem saobraćajnih propisa i sl.
Baš je primetno u poslednje vreme kako jedan deo forumaša neke teme smatra svojim i kako smatra da sve što se ne slaže sa njihovim načinom razmišljanja, je u stvari off topic i nema šta da traži u pomenutoj temi.​

Sad ce Mare da javi tacno sta je se desilo, al sam poprilicno siguran da je ovaj taxista preruseni policajac na tajnom zadatku pa moze da nosi hladna oruzija u autu i da presretne druge aute zbog osnovne sumlje da vozac muti nesto.

Pa radi se o nelegalnom TAXI prevozu.

Koje će biti sankcije za ovog taksistu? Da li će izgubiti licencu? Jer ovakvo ponašanje ne sme da se toleriše
Nedavno sam bio u autobusu na Ledinama, taksista nas je preticao u momentu uključivanja sa stajališta (drugi dan auto škole), pa je prešao u suprotan smer i time ugrozio i sebe i svoje putnike, te putnike u dva autobusa (drugi mu je išao u susret). Potom nas je sačekao na proširenju puta, te šutnuo prozor autobusa, valjda da dokaže da je u pravu? Ne može im niko ništa, bahati su, bezobrazni, ne poštuju saobraćajne propise i potkradaju putnike. Na sve to su opasni.

Da li bi bio, ovaj primer situacije, drugacije vidjen da vozac skode nije imao plasticno obelezje taxi na krovu?

Bio bi u smislu da vozač Škode tad ne bi imao licencu za obavljanje javnog prevoza dodeljenu od strane Grada.

Sad ce Mare da javi tacno sta je se desilo, al sam poprilicno siguran da je ovaj taxista preruseni policajac na tajnom zadatku pa moze da nosi hladna oruzija u autu i da presretne druge aute zbog osnovne sumlje da vozac muti nesto.
Covek je odreagovao kao sto bi i recimo postar npr. Nesto razmisljam ucestalo vidim ljude sa stranim tablicama koji se bahato ponašaju,pre neku noc bilmez sa nemačkim tablicama u centru grada otvori vrata i istrese pepeljaru. Kad sam ga stigao i svašta mu rekao ono neki nas gastoz ufunjao se..

Nedavno sam bio u autobusu na Ledinama, taksista nas je preticao u momentu uključivanja sa stajališta (drugi dan auto škole), pa je prešao u suprotan smer i time ugrozio i sebe i svoje putnike, te putnike u dva autobusa (drugi mu je išao u susret). Potom nas je sačekao na proširenju puta, te šutnuo prozor autobusa, valjda da dokaže da je u pravu? Ne može im niko ništa, bahati su, bezobrazni, ne poštuju saobraćajne propise i potkradaju putnike. Na sve to su opasni.
Pa sta je on nindza kad skoci i udari nogom u prozor autobusa😃

Covek je odreagovao kao sto bi i recimo postar npr. Nesto razmisljam ucestalo vidim ljude sa stranim tablicama koji se bahato ponašaju,pre neku noc bilmez sa nemačkim tablicama u centru grada otvori vrata i istrese pepeljaru. Kad sam ga stigao i svašta mu rekao ono neki nas gastoz ufunjao se..

Nisam video poštara sa sekirom, ali evo jesam taksistu :oops:

PS: Sekira u gepeku bele Škode kupljene uz subvenciju poreskih obveznika.

Poslednja izmena:
Nadam se da ce ilegalni taksi, koji ne osigurava putnike, po imenu Car Go usloro sasvim nestati.

Ne loži se. Zna se da Car:go neće nestati, naprotiv. Ložili su taksiste godinama da će biti tako, pa su se oni u početku i primali nešto na tu priču. Blamirali se po aerodomu, skakali po haubama onih Arteona sa lizinga.

Sada se time više niko ne bavi, a Car:go vozi i sa aerodroma i po celom gradu.

Ja sam video hirurga komsiju iz moje ulice kako vadi stanglu iz gepeka i krece na decka iz brze poste.

Daj i za to video ili se nije desilo i trošiš nam ovde vreme na neke lovačke priče. Prvo kao poštar bi tako regovao, sada hirurg napao poštara? Moraš to da dokumentuješ, pošto si kontradiktoran.

Za ovog tvog taksistu-drvoseču čovek lepo postavio ovde link. Crno na belo.

Daj i za to video ili se nije desilo i trošiš nam ovde vreme na neke lovačke priče. Prvo kao poštar bi tako regovao, sada hirurg napao poštara? Moraš to da dokumentuješ, pošto si kontradiktoran.

Za ovog tvog taksistu-drvoseču čovek lepo postavio ovde link. Crno na belo.
Ja nisam izopačen da slikam ljude po ulici. Uvek pomognem kad je neki problem.

Da da, ja se uvek pitam sta postari nose u onoj torbici, sad znam da nose sekiricu :D

20231201_181359.jpg

Da nam se @vradovic moze voziti taksijem a da ga @Pule moze voziti pobrinuo se Tesla

Pogledajte prilog 182536
Da nam se @vradovic moze voziti taksijem a da ga @Pule moze voziti pobrinuo se Tesla
Zar zaista mislite da je u sadasnjim trenucima Tesla pravi auto za taksi. Nije ni u kom slucaju. Ni priblizno nije dostojan zadatka. Sa njim ne mozes, od aerodroma, da odes do Sarajeva i da se vratis kao sto bi to normalno trebao. Za fensericu po gradu, to vec potpada pod druge stvari!!

A koliko vožnji imas od aerodroma do na primjer sarajevo zar vasa većina vožnji nije fenserisanje po gradu ili to potpada pod neke druge stvari...
Kolika je cena struje koliko naftnih derivata

Zar zaista mislite da je u sadasnjim trenucima Tesla pravi auto za taksi. Nije ni u kom slucaju. Ni priblizno nije dostojan zadatka. Sa njim ne mozes, od aerodroma, da odes do Sarajeva i da se vratis kao sto bi to normalno trebao. Za fensericu po gradu, to vec potpada pod druge stvari!!
A zatsto nije, jel mozes da nam objasni, osim ovog sto ne moze od Beograda do Sarajeva (sto moze)?

Vrh