Šta je novo?

Taksi (Taxi) prevoz

Evo oni su uradili...nema nelegalnih,nema problema na Aerodromu...ima i konkurencije

@srdjanprpa sve....​

i postali robovi..

Poslednja izmena:
Ne interesuje me Uber, Bolt, CarGo i ostali, interesuje me sta ste vi uradili, osim sto ste se borili protiv CarGo-a, sta ste uradili za gradjane koji zive u Beogradu?

@Markonato a sta imamo u tvojim postovima, osim laz, sujeta, glupost, zarada, laz, glupost, zarada, sujeta, laz...

A da sad posle svega te ne zanima...
Isto kad sam hteo da dokažem da lažeš i pričaš svašta.....i tad nisi imao vremena ...
Isto tako kad sam nudio svoj auto ako to što si ti pisao bude tačno...tako da molim te ...nastavi da uživaš u zavidnosti

A šta sam ja uradio...
Trudim se da svoju delatnost radim pošteno i korektno, da prijavim svaku nepravilnosti nadležnim službama vezanu za moju delatnost...
Dok ti si podržavao svaku vrstu nelegalnih,legalnih u prevozu putnika..

@vradović
Vidiš... zarada zavisi od mnogo faktora kao kod svih samostalnih delatnosti
Nekad 3k e a nekad 200e takođe bude i -0 e

Poslednja izmena:
Ajde napisi ponovo sta sam to slagao?
Gde si to nudio svoj auto, ajde nadji taj post, izgleda da mi je promakao?

Nisam pitao sta si ti uradio, nego sta ste vi uradili kao taxisti grada Beograda.

Ma traži sam....

Ma kao taksisti Beograda,skoro ništa...bolje to pitanje postavi ...komunalnim,saobraćajnim inspektorima,Gradu...itd

Poslednja izmena:
Vidis, sad ja mogu da kazem da ti lazes i pokusavas da manipulises sa ljudima, kad ti neko trazi da nesto dokazes ti nikad ne dostavis to, isto kao @Markonato i ocekujes da vam neko ista veruje.

Ne interesuje me Uber, Bolt, CarGo i ostali, interesuje me sta ste vi uradili, osim sto ste se borili protiv CarGo-a, sta ste uradili za gradjane koji zive u Beogradu?

@Markonato a sta imamo u tvojim postovima, osim laz, sujeta, glupost, zarada, laz, glupost, zarada, sujeta, laz...
Doduse u tvojim nema nista drugo sem lazi, bas me zanima kako opstaju ljudi koji cak i na forumu lazu!?
P. S. Da li si zvao pink da proveris clanarinu posto si tvrdio(opet LAGAO) da je 4.000din

Doduse u tvojim nema nista drugo sem lazi, bas me zanima kako opstaju ljudi koji cak i na forumu lazu!?
P. S. Da li si zvao pink da proveris clanarinu posto si tvrdio(opet LAGAO) da je 4.000din
Mozda ih banuju zbog lazi?

Kakav si ti manipulator...
Jesam napisao ali sam posle napisao da je greska.
Tako ako nešto pišeš bar napiši kako je bilo...

A jel ono ti napisa da radis mali servis svaka dva meseca na 10k km, pa posle kad smo krenuli da pisemo koliko predjete mesecno i da je to skoro pa nemoguce onda si povecao na 2,5 meseca, ko je tu prvi lagao?

Mozda ih banuju zbog lazi?

Kakav si ti manipulator...
Jesam napisao ali sam posle napisao da je greska.
Tako ako nešto pišeš bar napiši kako je bilo...

A jel ono ti napisa da radis mali servis svaka dva meseca na 10k km, pa posle kad smo krenuli da pisemo koliko predjete mesecno i da je to skoro pa nemoguce onda si povecao na 2,5 meseca, ko je tu prvi lagao?
Da radim mali servis na 2 2,5 meseca i za to vreme predjem 10.000km i?
Da li si se izvinio bar za tu laz?

Auuu jbt ko je PRVI LAGAO

Ma lagao sam i kad sam napisao 6000k
Jesam ja sam prvi " lagao"
Jesam napisao...jesam ispravio,Jesam rekao da je greška,jesam..

Opaaa napokon da nesto priznaju, pa mi ovde imamo napredak i to obica u isto vreme, svaka cast momci.

Aj sad za @Markonato kako se dobija taxi licenca i da li treba podmazivanje za istu i ide li li ide preko kolena?

A @BATICA sta ste kao taxisti grada Beograda uradili za gradjane Beograda, na koje kukaju vec godinama (nedostatak taxi vozila, voznja za fiksnu cenu, turbina...)?

IMG_20230121_193148.jpg
@srdjanprpa
Opet cu da dokazem svima da LAZES!!
Evo km i videces za koliko cu doci do 10.000km
Jel moze tako ili ces opet nesto slagati?

@srdjanprpa
Po tvom modelu..nemam vremena da nekom zavidnom forumašu dokazujem bilo šta

Mare , pa nije valjda sa radiš
A uzeo si 3k e u Decembru jel to kupuješ novi auto

Poslednja izmena:
@srdjanprpa
Po tvom modelu..nemam vremena da nekom zavidnom forumašu dokazujem bilo šta

Mare , pa nije valjda sa radiš
A uzeo si 3k e u Decembru jel to kupuješ novi auto
Evo malo izasao, jos se razmisljam za nov auto cene su bas otisle tako da je poskupljenje pojelo subvenciju. Nova toyota prius mi je zapala za oko videcemo.

Evo malo izasao, jos se razmisljam za nov auto cene su bas otisle tako da je poskupljenje pojelo subvenciju. Nova toyota prius mi je zapala za oko videcemo.
Ma ajde pa tu subvenciju zaradiš za 4meseca,možeš da pojačaš i radno vreme pa za 3meseca
;)

@srdjanprpa
Opet menjas pricu, ti si rekao da taksista u Beogradu ne radi mali servis na 2,2.5 meseca vec si lagao da radi na duze.
Stvarno mislim da imas neki problem.

A da sad posle svega te ne zanima...
Isto kad sam hteo da dokažem da lažeš i pričaš svašta.....i tad nisi imao vremena ...
Isto tako kad sam nudio svoj auto ako to što si ti pisao bude tačno...tako da molim te ...nastavi da uživaš u zavidnosti

A šta sam ja uradio...
Trudim se da svoju delatnost radim pošteno i korektno, da prijavim svaku nepravilnosti nadležnim službama vezanu za moju delatnost...
Dok ti si podržavao svaku vrstu nelegalnih,legalnih u prevozu putnika..

@vradović
Vidiš... zarada zavisi od mnogo faktora kao kod svih samostalnih delatnosti
Nekad 3k e a nekad 200e takođe bude i -0 e
Tako je sli rekao bi da je ovako na godisnjem proseku 1.000 dinara na sat?
To bi znacilo da je mesecni prosek 2.000 eura

ps: Pitam za druga koji ne radi nista trenutno!

@vradovic

I to zavisi od "meseca" u godini pa...
Ako imaš sreće da si celu godinu zdrav,nemaš većih kvarova,nemaš udesa...ne ideš na odmor
Da....BRUTO

Ps
Prost primer..
1.Kolegi na novom autu(u garanciji) riknuo altentator...nema na stanju
15dana čeka na deo,ne radi
2.Polovam auto star 3g,auto loše radi..čekao red kod majstora 5dana....uzeli da rade već 7,8dana popravljaju,puko već 1k e a kvar nije otklonjen,doduše bolje radi nego što je
3. Itd itd

I da ja sam jedne godine imao teži udes (2019g),nisam radio par meseci...nisam bio kriv.
A režija ide,mora da se živi,eto ga -
Doduše to je jednom u 20g
Ali isto tako sam bio na bolovanju 3mesca 2014g i zapao u dugovanja...jedan mesec sam ja snosio troškove bolovanja a dva meseca socijalno...

Ako hoćeš da znaš ...
najbolje godine taksi prevoza ...2004,5,6,7
Žao mi je bacio sam evidenciju...

I da...
Najgori meseci za taksi prevoz su Januar,Februar,Mart...osim ako nije veliki sneg ili minusi

Poslednja izmena:
@srdjanprpa
Opet menjas pricu, ti si rekao da taksista u Beogradu ne radi mali servis na 2,2.5 meseca vec si lagao da radi na duze.
Stvarno mislim da imas neki problem.
Opet lose citas i opet pokusavas da manipulises ljudima

Jel hoces da kazes da nisi rekao da radis mali servis na 2 meseca, pa posle rekao na 2.5?

Da izlazimo vise od 1.000e mesecno i vozimo auta od 20.000e na kom mali servis radimo u ovlasceniom servisu svaka dva meseca koji kosta 200e plus ostali troskovi, u cemu je problem?

Da radim mali servis na 2 2,5 meseca i za to vreme predjem 10.000km i?
Da li si se izvinio bar za tu laz?

Sta sam ovde tacno slagao?

A ovde sam rekao Kesha da mu nije dobra racunica i da je opet tesko izvodljivo da prelazite 246km dnevno
@Kesha malo ti racunica nije dobra, ako rade mali servis na 15k svaka dva meseca onda je to 90000 km godisnje, a i tu kilometrazu kad bi podelili na 365 dana ispadne da dnevno predju 246,58km, sto je opet tesko izvodljivo.
E sad, Batica je vec jednom pisao da radi mali servis na 5k, tako da sve je moguce kod njih, mi smo ovde samo da lazemo.

Tako da ja nigde nisam rekao da lazes da radis na dva meseca mali servis.

Hoces se sad izvinuti za to sto si pogresio ili ces i dalje tvrditi da lazem sa svim dokazima koje sam ti izneo?

@vradovic

I to zavisi od "meseca" u godini pa...
Ako imaš sreće da si celu godinu zdrav,nemaš većih kvarova,nemaš udesa...ne ideš na odmor
Da....BRUTO

Ps
Prost primer..
1.Kolegi na novom autu(u garanciji) riknuo altentator...nema na stanju
15dana čeka na deo,ne radi
2.Polovam auto star 3g,auto loše radi..čekao red kod majstora 5dana....uzeli da rade već 7,8dana popravljaju,puko već 1k e a kvar nije otklonjen,doduše bolje radi nego što je
3. Itd itd

I da ja sam jedne godine imao teži udes (2019g),nisam radio par meseci...nisam bio kriv.
A režija ide,mora da se živi,eto ga -
Doduše to je jednom u 20g
Ali isto tako sam bio na bolovanju 3mesca 2014g i zapao u dugovanja...jedan mesec sam ja snosio troškove bolovanja a dva meseca socijalno...

Ako hoćeš da znaš ...
najbolje godine taksi prevoza ...2004,5,6,7
Žao mi je bacio sam evidenciju...

I da...
Najgori meseci za taksi prevoz su Januar,Februar,Mart...osim ako nije veliki sneg ili minusi
А шта је фора са та три месеца, због чега су лошији, односно зашто има мање вожњи? И откуд да су јул и август добри кад је Београд полупразан тада ?

Vrh