Najsmešnija teza lobija uvoznika motornog ulja, decenijama promovisana od raznih Alvirovića i sl. - 'napolju' je bolje gorivo, pa treba češće menjati ulje. Kakve to veze ima, osim što tako prodaju dvaput više ulja ovcama?Ti o autima i znas samo sa interneta.
Ajde malo slikovitije da ti pojasnim
Da, u stranim drzavama menjaju ulje na 30k(cak i preporuka fabrike), ali sipaju kvalitetnije gorivo...
Ima veze i sa filterom,kako to da prelazim tolike km bez ikakvih kvarova, cak mi je i turbo fabricko, ali menjam ulje na svakih 10k/km.Najsmešnija teza lobija uvoznika motornog ulja, decenijama promovisana od raznih Alvirovića i sl. - 'napolju' je bolje gorivo, pa treba češće menjati ulje. Kakve to veze ima, osim što tako prodaju dvaput više ulja ovcama?
Mislim oko 20%Е може још ово питање. Која је ваша процена, колико вам Car:go ”односи” промета? Капирам да је пре била јака цифра, сад нешто сумњам да је то осетљиво с обзиром да ем имају мало возила, ем им је цена као и у таксију...
Priznao sam da si u tom postu najmanje lagao.Treba da se izvinis za to sto lazes i sto pokusavas da manipulises ljudima kao da ti je presednik neki rod ili mozda neki drugar iz srednje skole. Manje botovanja vise malo citaj sta ljudi pishu. A sve sam ti lepo objasnio ovde https://forum.beobuild.rs/threads/taksi-taxi-prevoz.508/page-295#post-1032550, jedino jos mozda da ti nacrtam.
Daleko ti cura,hvata te nervozaSa kim se batica svadja
Nadji ribu ja te vozim besplatno!!Kakve se ovo opake rime bacaju ovde?
Ja nemam ni curu, ni auto, ni pare... nije da se preporučujem za besplatnu vožnju, samo kažem...
Lako je vama kad zarađujete kao jedan "doktor nauka" i "hirurg" da se razbacujete ovde besplatnim vožnjama...
Svima su nam deca bila mala, znam da im pricas bajke..Vidi batice postoje ljudi koji vole svoju zenu a i decu koju mu je podarila, tako da mu cure sa strane ne trebaju, jbg nismo svi smekeri i zavodnici kao taxisti
A to da li sam srecan ili nisam, ne znam kako covek pored male dece moze da ne bude srecan, al to je vec mozda moje pogresno razmisljanje...
Dji Mini 2
Nema sta vise sa tobom da se prica, covek se uci dok je ziv i zna da prizna svoje greske, al to je tebi heshvatljivo tako da samo nastavi ti tvojim putem da lazes sebe a ne nas...Svima su nam deca bila mala, znam da im pricas bajke..
To nije razlog da u drustvu odraslih budes frustriran i lazov.