@Bulbulderac17
Naprotiv,ali nema veze komplikovano je da shvatis
Naprotiv,ali nema veze komplikovano je da shvatis
Pa da verovatno su ti bliže okruženje sve Taksisti.. ima se sa subvencijama i po tri automobila.
Odgovorniji posao od vozaca u gsp ne postoji!Pa prošao dosta struktura, pošto nisam neka debela vezara. Samo sin dugogodišnje radnice. Nepotizam postoji i u najboljom kompanijama sveta, tako da se toga ne stidim. Pobijao sam se radom. Zapaze te i u državnoj firmi. Nije baš da moraš da imaš ne znam koga, kako se obično misli. A to državne jasle, pa kako za koga. Ja radim odgovoran i dosta obiman posao, koji pritom nije šablonski.
Cime se ti bavis i koliko zaradjujes?Prvo nam reci koliko taksisti zaradjuju da bi mogli da se odlucimo.
Pricah sa covekom lepo. Kaze vise od 2.000 eura to je sigurno. Trazimo da nam potvrdis.
Kaze guzve pred ng su ga ubile u pojam a da nije toga uzimao bi i znacajno vise.
Al si ga srocio, a sustinu nisi rekao nema veze nista licno nisam ima nameru kad sam rekao da radis u firmi koja je na infuziji grada.@Markonato
Na infuziji Grada je da bi javni prevoz bio dostupan svima. Nemaju svi privilegije da imaju prihode kao JKP Parking servis. Da bi javni prevoz bio profitabilan, i da bi GSP kao prevoznik živeo od naplate svoje usluge, cene karata bi morale biti ekonomske, bez silnih povlašćenih kategorija. Sreća po većinu, to nije slučaj. Mogao bi i ti na državne jasle Lepo odradiš prekvalifikaciju sa C na D o trošku GSP-a, pa da imaš i veće privilegije od mene. Nego zeznuto to. Mora da se radi. Na taksiju je ipak laganije. Nemaš radno vreme, gazdu, plus obezbeđen posao od strane Grada. Mislim, ne radite ni vi po pravilima tržišne ekonomije, tako da ste faktički već ne nekoj vrsti jasli, i opet, živite od svih građana ove države, a ne samo od "Beograđana" (po tebi pretpostavljam bar jedno četiri generacije da bi poneli pre napisan epitet).
haha eto vidis opet se ponavlja isto, tvoja hrana je vredjanje nekog i pisanje cistih gluposti.@srdjanprpa
Lazes u svakom drugom postu, ja te lepo pitam ako hoces da postanes taksista da te uputim za redosled..
Tvoje pisanje na ovoj temi je cist odraz frustriranosti sadašnjim zivotom.