@srdjanprpa
Lazes u svakom drugom postu, ja te lepo pitam ako hoces da postanes taksista da te uputim za redosled..
Tvoje pisanje na ovoj temi je cist odraz frustriranosti sadašnjim zivotom.
haha eto vidis opet se ponavlja isto, tvoja hrana je vredjanje nekog i pisanje cistih gluposti.
Ne ne zelim da postanem taxista, al zelim da znam kako se dobija taxi licenca i da li ima potplacivanja za taxi licencu, neki ljudi vole da uce dok su zivi, neki i ne bas pa gledaju samo ispred zvog nosa.
Ovaj forum sluzi za razmenu misljenja, iskustva i ... to sto ja mozda ne koristim taxi ne znaci da ne mogu da pisem na ovoj temi, to bi bilo isto kao da ovde niko ne moze da pise o nekim projektima gde na primer ne kupuju stan u toj zgradi ili ne voze tim putem koji se radi ili ... a cisto da znas koristim taxi, pokusaj to da zapamtis, ne toliko cesto posto imam svoj auto, al ga korisitm kad mi treba.
Svako moze da pise u svakoj temi i obicno ljudi pisu koji imaju veze sa tim, mozda ne kupujem u toj zgradi stan al sam imao iskustva sa tim invenstitorom pa cu napisati svoje misljenje o invenstitoru i mozda pomoci nekome o odbariu stana
E isto tako ja imam veze sa taxijem pa mogu da pisem moje iskustvo sa njima, i da nisam koristio taxi od kad sam dosao u BG a jesam, dikretno ste uticali na moj zivot i posao tako sto ste blokirali grad, zahtevajuci neke vase uslove, tako da je to uticalo da mogu da pisem na ovoj temi, i da dam misljenje.
Posle koliko godina ste uspeli nesto da uradite povodom taxia na aerodromu a toliko godina se ljudi zale, posle koliko vremena ste uspeli da nesto uradite protiv divljih taxista bez TX tablica a uredno sa krovnom oznakom taxi-a, al ne vi ste blokirali grad zbog neke CarGo firme, a ne slusate glavne probleme gradjana Beograda kako kukaju da ne mogu da dobiju taxi, kako taxisti ucenjuju cenom voznjem tako sto ti kazu fiksnu cenu pa ako hoces hoces ako neces ne moras, da li ste uradili u vezi toga bilo sta, sto se ne pobunite protiv takvih vozaca taxi-ja, mozda zato sto su vam to prijatelji pa necete da se zamerite ili ...?