Sad ce Batica da se javi ko onaj naprednjak na temi AS da trazi foto dokaz.
Sleteo u BG na aerodrom pre 10ak dana, nisam mogao da uzmem rent a car tako rano, zovemo Pink, jedno veliko vozilo/karavan, imamo velika tri kofera, kartica, nije bitno vreme. Odgovaraju posle pola minuta sa brojem vozila stize za 3 minuta. Dolazi neki osrednji auto, jedva smo dva kofera spakovali na guranje u gepek, treci na sediste, a pozadi se sa rucnim nagurali. Stizemo, i sad vadim karticu da platim, pa sad procedura a pa cekaj, sto mi odmah nisi rekao, pa da vidim da l radi... E vidi bas se sad ugasio
Ukratko bar 5 minuta smo pokusavali da platimo, i na kraju smo uspeli. Proslo par sati, uzimam taksi za nazad, kazem karticom placam. Dolazi lik, sedamo u kola, posle 500 metara kao e ja znam da ste vi trazili sa citacem vozilo ja imam al je meni pokvaren, al znam gde cu da vam stanem na bankomat?!?
Kazem mu da mi ne treba bankomat nego menjacnica ako mu vec ne radi citac, a on odmah se nudi da zameni pare, al kad je cuo da nisu evri, e pa jbg sta sad da radimo. Nekako nasao menjacnicu, promenio pare, nakon toga nas je ispitao do detalja kako je "preko", ispricao svoju zivotnu pricu.
Uzeo sam par puta car go po centru, osim sto ne znaju bas da voze bez navigacije, ljudi kulturni, cute sve vreme, pozeli ti dobar dan i to je to.