Barem znamo da oni kod kojih je zasadjeno ovoliko drvece ispred zgrade-parka, imaju da se nacekaju da izraste kao ono kod Tasa.(+/- 60 godina).
Sem estetskih primedbi koje pojedinci imaju, sumnje u kvalitet nekih izvedenih radova, te i same koncepcije parka, siguran sam da ima ljudi kojima se dopada novi Tas. Meni je majka koja je kuckarka,( njen park nije Tasmajdan), danas rekla da joj se bas dopada sto imaju box za pse u Tasu, da je dovoljno velik , te da bi ona volela da i oni u Studenjaku imaju isto tako ogradjen prostor, sto me je moram priznati iznenadilo. Mislio sam da joj se nece svideti ideja sa boxom i sve to, ali eto. Za razliku od nje jos jedan ortak, ciji je Tasmajdan park (zivi na 50m od Tasa), a isto je kuckar, je maksimalno nezadovoljan. Njemu je Tasmajdan druga kuca, pa ne mogu da ne cenim i njegovo misljenje. Ono sto meni sem nekih estetski (a mozda i konceptualnih) elemenata smeta, je nedostatak transparentnosti u samom tenderu, odnosno tendera i nije bilo. Takodje mi nije jasan nacin na koji je dao javne povrsine, postao privatno vlasnistvo. Trenutno sam alergican na sve vidove nepostovanja zakona od onih koji su zaduzeni za njihovu primenu. Mislim da svi bi svima nama bilo bolje, ukoliko bi vlast vise pritiskali da postuje sopstvene zakone, a ne dozvolimo da zakoni vaze, samo za obicne gradjane.