Каква се трагедија деси кад добијеш трећеразредног глумца за председника.
Opet ta lažna zabrinutost za "pravoslavni narod Ukrajine" i "nepostojeću državu" koju su podržavaoci Rusije jedva čekali da bude sravnjena i osvojena. Prepusti ti ukrajinske brige i gubitke Ukrajincima.Каква се трагедија деси кад добијеш трећеразредног глумца за председника.![]()
Opet ta lažna zabrinutost za "pravoslavni narod Ukrajine" i "nepostojeću državu" koju su podržavaoci Rusije jedva čekali da bude sravnjena i osvojena. Prepusti ti ukrajinske brige i gubitke Ukrajincima.
Pohvalno što si im pružio pomoć, jesi li im objasnio da su krivi za to što im se desilo i što ih je Rusija napala i izvršila agresiju?Nekima sam pružio i utočište u martu 2022. na par dana, dok se nisu snašli kako će i šta će dalje.
Pohvalno što si im pružio pomoć, jesi li im objasnio da su krivi za to što im se desilo i što ih je Rusija napala i izvršila agresiju?
Veća je tragedija kad imaš precednika bez ikakve karijere, dana radnog staža iza sebe.
Dobro je propustili su priču o "Ruskom medvedu koji se probudio".
Samo citiram.Čačkali su mečku i probudili ruskog medveda, zbog čega će sad i oni morati da se bude. A nije moralo tako biti.
Samo citiram.
Slažem se ali tema je Svetska politika.Postoje bitnije stvari u životu od političkih stavova.
Slažem se ali tema je Svetska politika.
jesi li im objasnio da su krivi za to što im se desilo i što ih je Rusija napala i izvršila agresiju?
Dobro je propustili su priču o "Ruskom medvedu koji se probudio".
Tako je, težimo balansu, bez kompleksaSlažem se, nema poente.
Evo ja sam tog 24. Februara krenuo ka srbiji iz Kijeva. Kolima sam bez pauze vozio do Madjarske. Bili smo umorni ali sam narednih par meseci bio u neverici sta je putin uradio...Ne.
Kao prvo, ne mislim to što si naveo. Izvrđeš moje reči. Nismo ni mi krivi što nas 13 godina siluje nepomenik.
Kao drugo, gledao sam da što više pomognem ljudima u nevolji. Bili su umorni od puta (putovali su kolima, majka sa dvoje dece). U početku puta, kako su mi rekli, bili su u neverici. Posle je taj osećan neverice poklekao ispod osećaja umora. Jako su dugo čekali na granici, ako se dobro sećam, danima. Išli su iz Ukrajine u Rumuniju. O samoj situaciji u Ukrajini nisu želeli mnogo da pričaju, osim da žele da pobegnu što zapadnije moguće. I na sreću, uspeli su. Danas žive u Portugaliji. Nisam ni hteo u toj situaciji da pokrećem temu o kojoj ne žele da pričaju. A svakako i meni su, kao i svima, bila pomešana osećanja i razmišljanja na temu.