Ali otpor je brzo slomljen i Kanada je okupirana pa Francuzi salju najbolje tajne agente da formiraju pokret otporaУскоро на улицама Монтреала
Француска добровољачка гарда (Garde des volontaires français) наоружани тенковима Т-34 донираним од стране реболуционарних оружаних снага Кубе (Fuerzas Armadas Revolucionarias) чекају у заседи Трампове агресорске Абрамсе.
Pogledajte prilog 225449
Ne misli, misli na onaj savez za koji niko ziv nije i nisam jos cuo da neko zagovara ulazak osim nekih opskurnih likova.Verovatno misli na savez od koga mi skoro 90% zavisimo ekonomski i bez kojeg propadamo na nivo pridnjestrovja u roku od odmah...
A ako Tramp napusti NATO, a NATO postane slobodarska organizacija koja se bori protiv americkog imperijalizma?Морате прихватити реалност на терену и суочити се са чињеницом да је НАТО предуслов за ЕУ, да је ЕУ у вазалном односу према САД и да је колективни запад ратна машинерија у константном рату од 2001. године, сада већ одговорна за милионе невиних жртава.
Притом је у рату са нашим историјским савезником, економском и политичком сукобу са суперсилом овога века и прети нам потпуним уништењем животне средине у Србији. А ваше становниште се заснива на некаквом имагинарном претњом изолације ако одустанемо од курса који иначе постоји само на папиру и у вашим главама и очигледно није више на столу, ако је икада и био.
Ја ћу постанем жена у црном и истетовираћу на грудима Беки политички горостасA ako Tramp napusti NATO, a NATO postane slobodarska organizacija koja se bori protiv americkog imperijalizma?
Vucic ce biti mirovni pregovarac u buducem ratu izmedju Kanade i Sad. Vec ima ogromno iskustvo sa sastanaka u Briselu gde ga ucenjuju da malo po malo prepusta sve Siptarima. Sad ce on malo da ucenjuje britansko-francuske kolonisteПозивамо обе стране стране на уздржаност.
Ја док Америку води њихов Шешељ, само далеко глупљи и необразованији а наследио је сенилну марионету:
Имам једну чињеницу за тебе. Бајден је из личне користи и за рачун свог сина наркомана и криминалца дао зелено светло за кинески пут свиле.Imaginacija moze biti samo infantilno verovanje da nam surovanje sa rusijim i kinom vise od onog sto nam oni od kojih 90% zavisimo dozvole nece doneti pogorsanje odnosa sa njima...
Tu su naravno i geografske cinjenice koje je iluzorno stalno ponavljati a kamoli laicima objanjavati ekonomske implikacije istih...