То који су Немци већи нацисти у Немачкој ме савршено заболе. Оно што јесте чињеница у контексту односа према Србима тренутно Олаф Шолц и Зелени имају континуитет нацистичке политике на Балкану а посебно према Србима а тај мучени АФД макар из својих неких идеолошких и антисламистичких интереса подржава целовитост Србије.
И ја имам однос према томе искључиво из угла наших интереса. Свако друго резоновање је ирационално, емотивно понашање на пољу које једноставно није за то.
Такође, свако ко верује да скоро сви ти људи из апсолутно свих тих западноевропских партија нису у своја четир' зида расисти/нацисти, ксенофоби, елитисти...Заиста не зна ништа о њима и њиховој култури. 20ак година лажне воук приче за јавност је ништа наспрам 500 година расизма и колонијализма. Да није тако нашао би се макар један кварт у тој Европи који заиста функционише мултиетнички а већ деценијама су стриктно подељени по квартовима, градовима, општинама, социјалном и економском статусу.
Притом, у тих 20 година у којима су причали те лажне приче о толеранцији и мултикултурализму напаковали су ратова у исламским земљама где изгину око 6 милиона људи. Као рационална особа нема ми друге него да верујем ономе што раде а не ономе што причају у јавности.
едит: Иронично је да се ови који су пукли представљају као немачки радикали кад су управо ови победници остали на власти искључиво ратном реториком и константним застрашивањем сопственог народа.
Притом, није само реторика. ЕУ је управо та која обећава и 700 млрд, само да се рат и милионско страдање на истоку настави.