Vidi, još smo ok. Samo ti kažem da ne misliš da si pametniji od mene i da ne budeš u iluziji da ne primećujem zrnca omalovažavanja i etiketiranja koje suptilno pospeš po svakome ko se u nečemu otvoreno ne slaže sa tobom.
Pogledaj svoje postove u kojima detaljno obrazlažeš zašto ne možeš detaljno da obrazložiš svoje stavove. Sama ta rečenica je apsurdna, ta situacija, da neko piše eseje zašto ne može da piše eseje na neku temu. Ja sam ti rekao već, kao neko ko se bavio i pisanjem - poradi na tome, poboljšaj se, ako treba nađi uputstva i savete kako se to radi. Biće lakše i tebi i drugima. Ovako samo ispada da se iznova potvrđuje Ajnštajnova izjava, da neko ko ne ume nešto da objasni konkretno i jednostavno, ni sam ne razume to o čemu priča.
Zašto stalno ovako reaguješ?
Zato što je moje mišjenje da si ti nepopravljivo arogantan i sujetan, a uz to uvek bežiš od onih stvari i argumenata koje ti ne idu u prilog. Pa tako drugima deliš lekcije o svemu i govoriš im da te nisu dostojni. To jest da ne mogu da te razumeju osim ako, isto kao i ti, ne isčitaju 50 knjiga o elektrotehnici, fizici, mehanici i astrofizici. S tim što uopšte ne verujem da si išta od toga ikada pročitao. No dobro, to je druga tema, a i moje pravo da mislim šta hoću.
U postu malo iznad sam ti u stavkama naveo nekoliko projekata u kojima se Mask žestoko izblamirao ili pokazao kao prodavac magle. Ti si, isto kao i na drugim temama, sve to iskulirao i eskivirao i nastavio dalje. Na temi o Kovidu si bar s vremena na vreme umeo da priložiš neki validan argument kao zamenu ili makar one grafikone pa da tu daš neki privid stručnosti i kredibilnosti. Dok se ovde došlo do toga da na moje teze gde je sve Mask pukao, ti ovde pišeš o nekim električnim kamionima koji će da plove po vodi i još kačiš screenshot nekog zaliva?
Da li si ti ozbiljan?
Prvo, da li ti zaista misliš da je kamion na struju koji će da plovi u vodi dobra ideja?
Drugo, da li ti zaista misliš da nekog zanima ofrlji screenshot Brazos Santiago moreuza?
Treće, da li si se malo informisao o dosadašnjem toku razvoja tog kamiona, i o brojnim ograničenjima i preprekama koje još uvek nije savladao?
Meni jednostavno nije jasno kako je tebi moguće saopštiti da MOŽDA nisi u pravu (po nečijem mišljenju), a da ne dobije ovakav odgovor.
Ironično da ovo izjavi neko ko nikada na forumu nije priznao svoju grešku ili rekao izvini, a za 13 godina provedenih na njemu, dao je svega 28 ili 29 podrški nečijem mišljenju.
Molim te da me poučiš kako bi trebalo pisati ako se neko ne slaže sa tobom, a da ti ne počneš sa ovakvim uvredama.
A gde su te uvrede, jel možeš da ih citiraš? Označi mi deo posta gde sam te uvredio.
Ja npr tvoje uvrede ne mogu da citiram, jer nisu otvorene uvrede. Još. Ali mogu da citiram sva snishodljiva obraćanja sa ove i drugih tema. A i klevetanja ti ne manjka. Kao što rekoh, nemoj da misliš da sam zaboravio da si me zvao antivakserom i da si između ostalog i meni pisao da sam odgovoran za slab odziv vakcinacije.