M
MisterX
Guest
Jel to Trafo za P1 i P2 ili ce i tamo doci jedna?
A gde je Trafo u gornjim Sunnyville Zgradama,kako su oni resili problem ?
Jel to Trafo za P1 i P2 ili ce i tamo doci jedna?
C i D lamele bas bas kasne.P zgrada, C lamela.
Isto kao i pre 3 meseca
Jel ima komšinica još neke informacije? Vidiš da je bila u pravu, ne greši.Trebalo bi da danas počnu radovi na pripremi terena za asfaltiranje ispred prve faze i da asfalt bude vidljiv već u subotu (info od komšinice).
Jel ima komšinica još neke informacije? Vidiš da je bila u pravu, ne greši.
Hvala puno
Pa ovo mu dođe jugoistočna strana, odnosno strana koja gleda ka zgradama iznad i ka Lešću.хвала Сани
глупо питање али да ли је ово источна страна назад? или јужно-источна? нисам успео никад тачно да проценим
Za P2 ne znam, za P1 ima jos jedna i mislim da je stavljena blize Slanackom putu sa gornje strane kompleksa i cini mi se da je odmaknuta od zgrade bar malo. Za gornji Sunnyville su stavili TS PREKO PUTA ulice sto bi trebalo da bude neki minimum. Ocigledno da ovde investitora nije briga za tudje zivote, zracenja, buku i ko zna sta ostalo cim je dogovorio sa EPS da u "premium" naselju postave tu TS tako blizu zgrade. Ovo naselje je sve samo ne premium. I mislim da bismo svi mi nezadovoljnji kupci mogli da pocnemo da pricamo pravu pricu i na forumu i na drustvenim mrezama, da buduci kupci shvate koliko je ova prica uzasna.Jel to Trafo za P1 i P2 ili ce i tamo doci jedna?
A gde je Trafo u gornjim Sunnyville Zgradama,kako su oni resili problem ?
Nisam siguran ni strucan ali ja koliko znam je EPS onaj koji odredjuje gde ce se postaviti TS.Za P2 ne znam, za P1 ima jos jedna i mislim da je stavljena blize Slanackom putu sa gornje strane kompleksa i cini mi se da je odmaknuta od zgrade bar malo. Za gornji Sunnyville su stavili TS PREKO PUTA ulice sto bi trebalo da bude neki minimum. Ocigledno da ovde investitora nije briga za tudje zivote, zracenja, buku i ko zna sta ostalo cim je dogovorio sa EPS da u "premium" naselju postave tu TS tako blizu zgrade. Ovo naselje je sve samo ne premium. I mislim da bismo svi mi nezadovoljnji kupci mogli da pocnemo da pricamo pravu pricu i na forumu i na drustvenim mrezama, da buduci kupci shvate koliko je ova prica uzasna.
Komsije, ima li neko info kad se kreće sa useljenjem Premium 1?
Koliko se sećam trebalo je krajem maja...
Послато са SM-G780F помоћу Тапатока