Drage komsije,primetio sam da mnogi imaju Fotografije od Sannyville od samog pocetka gradnje a te informacije su korisne ,kao npr .oko sipova koliko ih ima itd.
Zato sam mislio da na jednoj Aplikaciji ili Platformi svi podelimo svoje fotografije koje posle svi mogu pogledati i imati.
Ima na primer Aplikacija " Celebrate " i tu sam napravio Album " Sunnyville " .Treba skinuti samo na Handy iz Google Prodavnice tu aplikaciju .Pristupacni Kod je " SFZYNW ".
A mozete i direktno sa Telefonom da idete na link i automatski skidate Aplikaciju sa pristupacnim Kodom.
Teile Fotos sicher mit Familie und Freunden. Kostenlos und unbegrenzt! Videos sind als optionales Upgrade erhältlich. Perfekt für Familienfotos oder Events wie Hochzeiten! 3 einfache Schritte: 1) Album erstellen – ohne Registrierung 2) Familie und Freunde einladen 3) Fotos teilen, ansehen und...
join.celebrate.app
Ja sam stavio za sada samo Maketu Projekta a dodacu posle i druge Fotografije.
Sve Fotografije koje svi zajedno ostavimo ,imacemo onda svi pristup i njima i mozemo ih po zelji sacuvati u svojim telefonima.
Nadam se da ce svi koji imaju Fotografije ,da ce sudelovati pa da imamo bogatu zbirku Fotografija.