Hlodoveh » Sre Avg 25, 2021 10:38 pm[/url]":3aveph8h]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=874657#p874657:3aveph8h je napisao(la):
Smigul » Sre Avg 25, 2021 8:39 pm[/url]":3aveph8h]Ne znam šta znače komentari, unajmite "dobrog advokata". Kako ja da znam ko je dobar advokat? Da završim pravo pa da znam kada mi priča da li lupeta? Svi smo bili kod nekih advokata i neki su dobili iste odgovore, a neki drugačije. Prvi put čujem da je član o zajedničkim prostorijama neutemeljen i hvala @Samael što nam je skrenuo pažnju na to. Poenta foruma jeste da raspravimo sve što možemo i da delimo mišljenja i iskustva zato udrite.. Sad znamo neki od nas i da treba da tražimo kopiju tehničkog prijema. Svaki dan nešto novo naučiš. Možda dok se uselimo postanemo pravnici :kafa:
Znaci da se malo raspitas ko od advokata radi najvise sa gradjevinom i prodajom/kupovinom nekretnina, ima
Jednostavno advokata koji su usko povezani sa svim i svacim, znaju sa kim imaju posla i sta moze a sta ne. Neko ce nekog da ti preporuci, advokati koji su gledali ugovor mom drugaru u Sunnyville su bukvalno ceo ugovor izmenili, veci deo su usvojili iz Sunnyvilla, oko visine penala/upotrebne/ tehnickog prijema/ i slicno. Predugovor je prilicno nepismen sa stanovista pravnika (tako su mi bar rekli neki od njih kojima sam slao predugovor).
Mislim nema tu mnogo filozofije, znace oni sta treba da se /dopuni/izmeni da se osigura klijent ugovorm. Sve to kosta naravno ali kad se vec daje 70-100.000€ za stan onda je ok i dati 1.000€ Za dobrog pravnika/advokata.
Da ne ispadne da filozofiram ja mnogo, jednostavno pustite pravnike da rade svoj posao za koji cete da ih platite i uzivajte