vivaldi » Пон Авг 16, 2021 10:09 pm[/url]":19npyk0x]Pozdrav svima,
Što se tiče zgrade E radovi napreduju kako spolja tako i unutra.
Bio sam pre nedelju dana i uverio se kako napreduju radovi u unutrašnjosti objekta:
Pitao sam i za ove pukotine gde mi je objašnjeno da će se popraviti pre samog krečenja.
Kako mi je šefica gradilišta objasnila, trenutno se stiglo do priprema za krečenje. Uskoro bi trebala da se postavi keramika i po hodnicima. Na karju će postaviti parket po stanovima i radijatore. Lift je ugrađen. Ima tu još dosta radova oko zgrade, prvenstveno pristupna saobraćajnica i oko samog ulaza.
Dobro je videti da se polako napreduje.
Ono što Vas sve zanima je kada će vas zvati za predugovore/ugovore. Najbolje je da vidite sa osobljem iz prodaje kada je realno očekivano, ali po svemu sudeći mora se još papirologije rešiti sa strane investitora kako bi mogli da se realizuju krediti i ugovori o kupoprodaji.
Prema rečima ševice gradilišta zgrada će biti useljiva za dva meseca. Iskreno mislim da će biti odlično ako bude usiljeva i do kraja godine...
Svakako, naoružajte se strpljenjem. Bitno je da vidimo da ima svakodnevno pomaka i da će to fino da izgleda kada se privede kraju.
Pozdrav i vidimo se u komšiluku, nadamo se što skorije.