[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=740870#p740870:32l1ku5p je napisao(la):YOman » Čet Maj 21, 2020 5:58 pm[/url]":32l1ku5p]A meni zaista kuce ne smetaju. Ako nikog nisu ujele, ne vidim zašto bi ih terali
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Ni meni nisu kuce smetale. Od detinjstva volim pse i imao sam ih raznih od miniturnih do vucjaka, ali jedno je imati i voditi racuna o necemu, a drugo kada pricamo o lutalicama ili se i ti vodis onom: "ne brini, nece". Ja sam se vodio isti tim i na Starom sajmistu kada je copor poceo da laje za mnom i pravio se da ih ne primecujem dok me jedan od njih nije ujeo za list noge.
Istom logikom sam se vodio i kada sam pre 3 meseca isao da gledam kola na placevima kod Tempa kod Pancevackog mosta sa zenom kada nas je copor od 5 pasa velicine vucjaka udaljen jedno 200m od nas poceo da juri. Samo pukom srecom i mojoj prisebnoscu nisam poceo da trcim nego sam zagradio zenu i poceo da urlam na njih i saginjao se da cu kao da uzmem kamen inace ne bi se dobro zavrsilo. Iskreno upozorenje za sve koji zele da idu u taj kraj pa makar trazili kola kao ja da nikako ne idu bez kola!
Koleginici je pre 15 dana ujelo kuce za list noge ispred ulaza na Dorcolu dok je bila sa cerkicom... I onda se zapitas da li stvarno "nece", a posle svega dozivenog i te kako "hoce".
Zivotinja je zivotinja, cuva svoju teritoriju, mladunce... Sta kada je ne nahrane ili slucajno zadjes kao ja na njihovu teritoriju. Pri tome ne govorim o kucama, nego o rasama velicine labradora koje se vrzmaju po ovom naselju.
I nikada necu razumeti ovo sto je BobLat napisao. U fazonu to ti je sto ti je, prilagodi se ili jbg ne dolazi. Ja zelim da zivim ovde. Ja zelim da moja porodica normalno zivi ovde i da bez straha setamo krajem cak i kad padne noc, a treba da razmisljam da li je neka od tih dzumara sita. I umesto da se pisu zalbe nekome ko je odgovoran za to, azilima... ovde se kao i u celoj zemlji, stalno cuti, prilagodi se, ne talasaj. Nije ni cudo sto nam je tako kako je, jer smo se prilagodili i precutali sve.