pa ovako . ja sam se davno uselila na trecem sam spratu i mogu vam reci moje utiske:
iz moje terase sa jedne strane vidi se groblje, ljudi koje dolaze na svoje grobove i to bas lepo, ispred vidim komesije a sa druge strane malo Dunava - znaci netacno je da se ne vidi groblje - bar na visljim spratovima.
naselje jeste na klizistu al mi smo to znali jos pre kupovine , tako je i u urbanistickom planu stare Visnjicke banje , a i kao sto vidite kada pada malo jaca kisa lije se zemlja kao iz kabla i cim postoji potporan zid onda znaci...
psi lutalice - ne daj boze da treba uvece do radnje - pitanje je dal ces se vratiti ziv
al bukvalno
sto se tice samog naselja, ne znam iskreno sta je tu prakticno i lepo ( sem mozda fasade ) , iskreno ja sa malim detetom od 2.5 godine moram da idem do stanice autobusa bukvalno 650 m u jednom pravcu ( ne daj boze po zimi) . dalje vozimo se do vrtica u Mirijevo jer je nisu primili u Visnjickoj banji jer imaju SAMO JEDAN jedini drzavni vrtic i navodno nemaju mesta( o privatnom ni govora ).
sto se tice GOMILA PARKING MESTA - pa to je toliko glupo smisljeno da nijedno dete ne moze da izadje ispred svog ulaza jer cirkulacija vozila je ogromna ( kao da si na ulici ) . mogu da zamislim kako je stanarima gde se ljudi parkiraju ispred same terase.
sto se tice terasa ( ah da ne zaboravim ) - totalno glupo smisljeno da se u jednom bloku ( kao na primer kod nas ) jedna terasa se naslanja na druga tako da mi znamo sta komsija radi kod sebe i sta pije i jede i obrnuto - kao da zivimo zajendo
sto se tice krivih zidova - pa to svuda ima ( manje vise ) isto
sto se tice pogleda - ako je neko zbog toga kupio stan - POGLEDA NECE BITI, kao sto vidite.
sto se tice udaljenosti i CENTAR GRADA 6KM - iskreno toliko je guzve na slanackom ( a nema druga opcija ) da tih 6 km stignete za 2 sata ponekad tako da isto kao da ste udaljeni iz Borce do centra jer je sam prevoz i guzve totalna katastrofa ( pogotovo radnim danima , ne daj boze vikend zadusnice )
Samo naselje jeste lepo sa fasadama ali sve ostalo je bezveze i nije uopste prakticno bar za roditelje sa decom . i te kafice - PA KO CE SEM SUNNY VILLE STANARE da dolazi u te kafice? i zasto bi neko tamo sedeo kada vec nema pogled na Dunav - sto je bila jedina prednost.
Ja kao stanar imam utaisak kao da sam zatvorena u izolaciji kada dodjem kuci
mozda naselje ima perpektivu u buducnosti ali JA ZIVIM SADA i ko zna za 7 - 10 godina dal cu biti ziva. iskreno nisam se nadala da cemo toliko dugo da zivimo u prljastini i gradilistu . Ipak je investitor trerbao da sredi i zavrsi prvo ovo sto je poceo a ne sve da lici na jedno veliko gradiliste.
O uknjizbi - tu bolje da ne govorim ! razne price bla bla i lazi - sve to moze da se zavrsi ako se hoce i moze!
eto to su moji utisci o nasem naselju . jedina prednost i lepota je FASADA
pozdrav svima