[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=487691#p487691:ov7nxy02 je napisao(la):srdjanprpa » Sub Okt 28, 2017 7:48 pm[/url]":ov7nxy02]Jel mozes da nam kazes zasto je best buy?
I ja bih voleo da pročitam, možda sam nešto propustio...
Inače, pozdrav sima, nov sam na forumu.
Supruga i ja smo u potrazi za stanom koji bismo kupili, pa smo pogledali i jedan stan koji nam strukturom i veličinom odgovara u EP zgradi. Ako se dobro sećam, bio je na 3. spratu i ne mogu da kažem da mi se stan nije dopao, bio je baš ono što nama treba, 67m2, dvoiposoban. Stručnjak koji je pregledao i pitao sve i svašta oko gradnje, a u čiji sud imam kompletno poverenje, je bio veoma zadovoljan, kaže da je gradnja OK (pričam samo za EP, za ostale zgrade ne znam). Pogled je bio zaista lep.
Tako da, eto, možda ta informacija nekom znači. AKo uspem da pronađem slike, postaviću ih ovde,promenio sam telefon u međuvremenu pa nisam siguran gde su.
Nama svkako nisu odgovarala cena i kraj. Nisam imao neka očekivanja, jer sam slabo imao posla u tom delu grada i slabo ga pozajem...Ali s obzirom na nedostatak infrastrukure u okolini - očekivao sam bolju cenovnu ponudu. Malo sam prostudirao okolinu i ne mislim da vredi tolikog novca, a i za 150 evra manje bih razmislio. Verujem da će taj kraj zaživeti i da će budućnost biti bolja, ali ja jednostavno nisam siguran kada će to da se desi. Čovek iz prodaje nas je upoznao sa nekim planovima za škole i vrtiće u okolini, te ovo - te ono...I shvatam ja da će to jednom verovatno tako i da bude...Ali kod nas se nikad ne može ništa tvrditi.
Inače, pošto poslednjih par meseci gledamo stanove, i svačega smo se nagledali, ovo je jedna od boljih varijanti, naročito ako vam je kraj OK. I cena..ali Bože moj, stekao sam utisak ovde da ljudi kupuju, a čim ljudi kupuju, znači da nije previsoka. Jedino što sam ja skeptičan da će moći da se proda po toj tj sličnoj ceni za, recimo, 5-6 godina, a meni je to svakako faktor pri odlučivanju.
Odoh ja da čitam druge teme, možda mi to pomogne u daljoj potrazi...ali me baš zanima zašto ovo neko smatra dobrom kupovinom, pošto već počinjem da sumnjam u svoj sud nakon poslednjih par meseci...