Ulicni basketas
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 04.11.2017.
- Pohvaljen
- 117
Zdravo svima. Trebalo mi je malo više vremena da pročitam sve vaše upise. Sa nekima se slažem, sa nekima ne. Ali tome i služe forumi, da se razmenjuju mišljenja. Ja sam kupio stan od firme Sunnyville i ono što mogu da kažem je da sam zadovoljan, jer za isti novac ne bih mogao da nadjem stan slične cene i kvadrature kod Energoprojekta, ali i na nekim drugim "atraktivnijim" lokacijama. To ne znači da su njihovi stanovi lošiji, naprotiv, jer sam video slike koje su postavljali drugi kupci i mislim da su i jedan i drugi investitor uložili dosta sredstava u ovaj projekat. Moj stan nije završen, ali sam u svakodnevnom kontaktu sa predstavnicima Sunnyville firme i ispunjavaju ono što se dogovorimo. Malo kasne sa završetkom radova, ali bez ikakvih problema refundiraju moje dodatne troškove. Čitao sam sve komentare i ono što i ja mogu da zaključim je da je najveći problem sa javnim ustanovama, a pre svega Toplanom, jer njihovi izvodjački radovi idu veoma traljavo, gde mi kupci najviše ispaštamo. Danas sam posetio gradilište i svoj stan, video nekoliko radnika kod Slanačkog puta, što je dobar znak da se radi na dovodu toplovoda. Nadam se da će i to uskoro biti gotovo, kako bi se i ulica asfaltirala. Ostaje mi samo da se nadam da ću imati dobre komšije i da razmenjujemo šifre za WiFi, kao što sada razmenjujemo mišljenja.