[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=785615#p785615:4uapehig je napisao(la):
Jelly » Uto Okt 20, 2020 9:05 pm[/url]":4uapehig]Zdravo svima! Nova sam na forumu, pročitala sam veći deo prepiske i moram da kažem da se ozbiljno dvoumim da li da uzimam Sunnyville u obzir za kupovinu stana. Gledala sam početkom marta E zgradu (prvu sa leve strane sa glavnog puta), svideo mi se plan naselja, korektna cena i rokovi za useljenje (proleće 2021) Pre 3 meseca sam prošla kroz naselje da vidim dokle su stigli radovi i videla postavljenu stolariju sa spoljne strane i krov (ako se ne varam). Međutim, pre dva dana sam opet prošetala i videla da se zgrada nije posebno makla sa radovima od jula meseca, a da je ispod niklo nekoliko novih. Iskreno, uz izmene projekta, nepoštovanje rokova i svega što sam pročitala u prethodnim postovima, razmišljam se da li je vredno. Ne želim nikoga da uvredim i verujem da ima nekih lepih stvari vezano za samo naselje, samo sam skeptična po pitanju cele gorepomenute priče. Javljajte nam sve vesti koje imate a mogu nama potencijalnim komšijama da pomognu.
Ta E zgrada stoji u takvom stanju od pocetka ove godine prakticno, a stolarija je postavljena negde tokom leta i nista se znacajnije nije promenilo. Kad oni nisu iskoristili celo leto da urade fasadu, ne ocekujte da ce to uraditi ni tokom zime. A tek kad je rec o unutrasnjim radovima, pa tu se mesecima cekaju redom - keramicari, parketari, potom ovi sto postavljaju ulazna vrata, pa unutrasnju stolariju, moleri, majstori koji postavljaju radijatore i uopste grejanje... To sve rade različite firme, nekad i vise njih, posto ih ne placaju, pa se desi da moleraj jednu ruku uradi jedna ekipa, pa posle dodju drugi... E onda vam kazu da je stan gotov, da dodjete da se potpise ugovor i izvrsi uplata, pozuruju vas maksimalno. Pa se useliteee, e onda cekate da se svi usele da bi pustili lift. A onda kad se useli maltene cela zgrada saznate da vi uopste nemate lift u zgradi, vec samo vrata od lifta, dok je unutra prazan prostor. Pa onda cekate mesecima da se i lift postavi, a kad se postavi jos mesec, dva da prodje tehnicki prijem lifta. Ista stvar je i sa garazama, to se sve poslednje radi i sve kasni. U najboljem slucaju uselicete se u prolece 2022, lift cete dobiti mozda tokom leta te iste godine, a grejanje ce vam pustiti uz bozju pomoc do nove godine, one 2023. Deluje kao sala, al nazalost nije. O uknjizbi ne razmisljajte u skorije vreme, pre cemo uci u EU.
Njima su trenutno prioritet zgrade ispod koje zidaju, to ce da bude elitni Sunnyville, posto se zovu Sunnyville Premium, dok smo mi ovde neka "B" kategorija, i vise nismo bitni jer smo vec pljunuli pare i nismo vise zanimljivi, cak ni u varijanti da dobijemo ono sto smo platili.