Meni tu od kompromisa mozda najvise moze da smeta to preganjanje kad ce sta biti zavseno, suludo mi je da radovi kasne godinu-dve, i moze da smeta dugogodisnje gradiliste u okruzenju... Za izgradnju betoncine apsolutno nista bolje ne ocekujem od nasih investitora, niti im ista verujem za te neke dodatne sadrzaje. Bukvalno beograd je jedna urbanisticka rupa, i iskreno ovo je jos i najbolje naselje u tom pogledu koje sam obisla - bar zapravo postoje mesta koja jesu namenjena za parking, i postoji neki razmak izmedju zgrada - sto se na mnogim mestima ne moze reci. Ima u tom smislu sredjenijih delova na NBG-u, ali nit ga volim, a cene su skoro 50-100% skuplje.
Za markete sam sigurna da ce neki veliki da nikne, cim se tu jos malo useli ljudi, nece ni oni da propuste svoj deo kolaca. Kad ce to biti ko zna.
Meni se u Sunnyvlle-u i svidelo to sto su mahom mladi ljudi, i sto ce u tom smislu biti mozda lepo okruzenje.
Citala sam celu temu, ali nekako ne mogu da rascitim sta su dugorocno gledano problemi, a sta su stvari koje ce se vremenom resiti...
Za markete sam sigurna da ce neki veliki da nikne, cim se tu jos malo useli ljudi, nece ni oni da propuste svoj deo kolaca. Kad ce to biti ko zna.
Meni se u Sunnyvlle-u i svidelo to sto su mahom mladi ljudi, i sto ce u tom smislu biti mozda lepo okruzenje.
Citala sam celu temu, ali nekako ne mogu da rascitim sta su dugorocno gledano problemi, a sta su stvari koje ce se vremenom resiti...