Добар дан свима, видех пар питања везано за тренутна искуства нас који живимо у Санивилу. Насеље се још гради, има буке и прашине, поготово страна окренута ка градилишиту. То ће да траје још барем 4 године, колико ценим да ће им требати да све комплетирају. Нема много зеленила, ни приближно у поређењу са Бањом, али није ни толико збијено као што се наводи, уживо је мало другачије. Очекује се градња основне школе, као и великог парка, а и сами локали су почели полако да се попуњавају, поред ових што су већ отворени. Само насеље је већински насељено младим брачним паровима, има доста деце, али нема садржаја за исте, осим малог ограђеног игралишта које је већ препуно. Да ли ће бити још игралишта, нисам сигуран. Ја сам презадовољан квалитетом градње, поготово ако се упореди са ценом, звучна изолација је сасвим коректна, а топлотна је одлична. Наша браћа цигани свако мало пале шта већ пале, али то ретко, али баш ретко, долази до Санивила, ја сам само једном осетио јак мирис за ових годину и по дана. За то време је у Миријевском булевару Сајгон, колико дима има. То је један злочин који траје, али да не идемо у другу тематику. Све у свему, за ове паре тешко да има боље, барем док смо ми тражили где ћемо купити стан. Да може боље, свакако, али да је трагично или тако нешто, далеко од тога. Ето, толико од мене па ако имате још питања, ту сам.