Sta Vas konkretno zanima?Da li neko zna sta se dogadja u P1 u trecoj fazi.Hvala
Cisti papiri i uknjizba ne ide u istu recenicu sa P zgradomJel ovo stan iz P zgrade? Čim piše da je na petom od šest spratova...
Ikat Nekretnine
Agencija za nekretnine IKAT stanovi prodaja izdavanje najam kupovina kuca poslovni prostor zemljista Beograd Srbija posredovanje ponuda plac nepokretnostiwww.ikatnekretnine.com
To znam.Zanma me da li se zna kada ce struja,primopredaja isl. obzirom da nas niko e kontaktira i nemamo apsolutno nikakva saznanja.Hvala svakako,ako Vi ili eko ima detaljnije informacije molila bih da javiSta Vas konkretno zanima?
Neke komsije su vec useljene u stanove u trecoj fazi..
U mom slučaju je isto bilo, kredit je uzet na 80% završenosti i tada je isplaćen ceo iznos.Mi smo kupili stan u Premiumu,lamela 17,idalje nisu zavrsili vrata,krecenje,parket,strujna galanterija…
Stan kupujemo pola u kesu pola na kredit, pre 2 nedelje nam je odobren kredit jer su ustanovili da je uradjeno 80% a danas su nas kontaktirali i zatrazili da se sto pre isplati u celosti stan.Vecina novca u kesu je vec isplacena do sad ali traze sve sto pre pa nas zanima da li ste i vi isplacivali ceo iznos pre nego sto su stanovi zavrseni? Citali smo komentare da ima dosta problema sa strujom i rokovima…
Sto se tice struje, ona je zavrsena u trecoj fazi. Trenutno je investitor platio sva dugovanja EPSu, tako da mozete da odete da prijavite brojilo na svoje ime. Trenutno se radi na pustanju grejanja u stanove i ocekuje se da ce to biti uskoro. Ne znam u kakvom je stanju vas stan, ali dosta komsija iz raznih lamela trece faze su vec useljeni..To znam.Zanma me da li se zna kada ce struja,primopredaja isl. obzirom da nas niko e kontaktira i nemamo apsolutno nikakva saznanja.Hvala svakako,ako Vi ili eko ima detaljnije informacije molila bih da javi
Sto se tice struje, ona je zavrsena u trecoj fazi. Trenutno je investitor platio sva dugovanja EPSu, tako da mozete da odete da prijavite brojilo na svoje ime. Trenutno se radi na pustanju grejanja u stanove i ocekuje se da ce to biti uskoro. Ne znam u kakvom je stanju vas stan, ali dosta komsija iz raznih lamela trece faze su vec useljeni..
Hvala najlepše.Nama niko ništa nije javio iz salona.Sto se tice struje, ona je zavrsena u trecoj fazi. Trenutno je investitor platio sva dugovanja EPSu, tako da mozete da odete da prijavite brojilo na svoje ime. Trenutno se radi na pustanju grejanja u stanove i ocekuje se da ce to biti uskoro. Ne znam u kakvom je stanju vas stan, ali dosta komsija iz raznih lamela trece faze su vec useljeni..
jeste li u premium 1?Mi smo kupili stan u Premiumu,lamela 17,idalje nisu zavrsili vrata,krecenje,parket,strujna galanterija…
Stan kupujemo pola u kesu pola na kredit, pre 2 nedelje nam je odobren kredit jer su ustanovili da je uradjeno 80% a danas su nas kontaktirali i zatrazili da se sto pre isplati u celosti stan.Vecina novca u kesu je vec isplacena do sad ali traze sve sto pre pa nas zanima da li ste i vi isplacivali ceo iznos pre nego sto su stanovi zavrseni? Citali smo komentare da ima dosta problema sa strujom i rokovima…
Ostaje, kod Sunnyville table.Da li ostaje skup danas u12h, ako da, napomenuo mesto okupljanja.Hvala
Malo ljudi je doslo, bio je otprilike poneko iz svake zgrade...P1 i E nemaju tehnicki prijem, a ljudi se vec useljavaju...P zgrada nema dozvolu za poslednji sprat...Moze se reci da je sveukupni zakljucak bio-Ne useljavati se bez tehnickog prijema...a to ce vam i svaki advokat reci.Kako je prošlo okupljanje?Mi smo danas bili speceni
Potrebno je više ljudi. Zaključak jeste ispravan, nažalost ne i realan, s obzirom da većina ljudi nije u mogućnosti da žonglira sa kreditom i sa stanarinom istovremeno, naročito na trenutnom tržištu stanova, dok opremljeni stanovi čekaju mjesece ili godine za tehnički prijem. U svakom slučaju, useljavali ili ne, treba da nas bude više i da pravimo konstantan pritisak na investitora, pa i gradske organe, da bi se što prije došli do nekih konkretnijih pomaka.Malo ljudi je doslo, bio je otprilike poneko iz svake zgrade...P1 i E nemaju tehnicki prijem, a ljudi se vec useljavaju...P zgrada nema dozvolu za poslednji sprat...Moze se reci da je sveukupni zakljucak bio-Ne useljavati se bez tehnickog prijema...a to ce vam i svaki advokat reci.
Problem je što nemaju tehnički prijem.Investitio ne komunicira sa onima koji su u celosti isplatili stanove a ostale laže kao što jelagao i nas dok nije dobio sve pareŠta je trenutno problem da se dobije upotrebna dozvola za već izgrađene zgrade? Jel investitor daje neki komentar uopšte?