Filipe, da dobijes i drugu stranu price. Ja sam zadovoljan kupovinom, odnos cena, kvalitet izgradnje, potencijal naselja najbolji u celom gradu. Svakako ima boljih i atraktivnijih projekata ali sa neuporedivo vecom cenom. Ono sto je moja preporuka da sve sto kazu za rokove dodas jos minimum 9 meseci i procenis da li ti se isplati ili ne. Time ces izbeci stres oko svega sto je Bik napisao. Kasnjenja su kriva za ogorcenost vecine ljudi, sto je razumljivo.Zdravo, nadam se buduce komsije
Da li ste se pokajali sto ste kupili stan u ovom naselju?
Da li bi preporucili da se kupi stan u zgradama koji ce tek krenuti da se prodaju?
Svakako prilikom kupovine stana obavezno kupiti i garazu jer mislim da ce to biti najveci problem kada se svi usele, pisao sam vec o tome.
Sa druge strane i ljudi koji kukaju i pisu najgre stvari ne odustaju od kupovine jer su svesni svega sto sam napisao. Probaj da kupis stan u Premiumu 1 ili nekoj drugos zgradi . Nema sanse, sve je odavno prodato. Valjda sto ljudi odustaju...
Svakako i ova vrst pritiska je dobra jer se nadam da ce malo cimnuti i investitora i ubrzati stvari. Dajem za kupovinu.
Poslednja izmena: