I da hoces da raskines ugovor prihvatili bi ti to na prvu uz davanje duple kapare. Prodali bi taj isti stan za 2 dana i na njemu zaradili preko 10.000e a mozda i duplo, zavisi od velicine stana.
Probaj i videces da neces imati nikakve peripetije i sudjenja, imaju preko 50 ljudi na listama cekanja.
Ljudi zaboravljaju za koji novac su kupili stan i na forumima pisu da bi pisali. I jasna mi je i ljutnja, nekada je i opravdana ali strpljenja, sve ce se zavrsiti. Iste probleme smo imali i mi u gornjim zgradama (prvoizgradjenim) ali na kraju je sve zavrseno. Istina, jos uvek nemamo upotrebnu dozvolu ali obnovljena je gradjevinska dozvola i verujem da je pitanje vremena kada ce se stanovi uknjiziti.
Na forumu ima dosta ljudi koji ovde nisu ni kupili stan a pricaju sve najgore o naselju savetuju ljude nemojte se useljavati bez upotrebne i tehnickog prijema bla bla bla, verovatno ljuti sto nisu kupili i rezervisali stan na vreme i sad se nerveriju jer je cena porasla u odnosu na to kada su se premisljali za vise od 50% i onda ajde sa da pjuljemo. Porasce jos vise cena...
Mozda sam suvise optimistican, ali verujem da ce naselje biti top i za zivot i za one koji su stan uzeli kao investiciju, sto moze da se vidi po cenama za koje se stanovi izdaju (trenutno ih nema u ponudi).
Pored toga vidim da su kod Premiuma ostavili velike rupe gde se planira sadnja drvoreda sto ce dodatno oplemeniti naselje.
Najveci problem ce biti garaze i parking mesta i ocekujem da kada se gore svi usele da ce iznajmljivanje parking mesta biti 100e i vise kao sto je u Belvilu i drugim popularnijim lokacijama.