Puna cena kvadrata vazi i za teraseDobar dan svima.
Mene interesuje da li kvadratura terase ulazi u cenu stana ili se to nekako drugačije računa? Naime, interesuje me cetvorosobni stan od 116m2 u kome je 26m2 terasa.
Puna cena kvadrata vazi i za teraseDobar dan svima.
Mene interesuje da li kvadratura terase ulazi u cenu stana ili se to nekako drugačije računa? Naime, interesuje me cetvorosobni stan od 116m2 u kome je 26m2 terasa.
Ok, hvala vam na odgovoruPuna cena kvadrata vazi i za terase
Mi smo gledali te stanove. Terasa posto je tako velika je jeftinija. Nije puna cena. Puna cena je za terase 4...5kv...Puna cena kvadrata vazi i za terase
Msm kvadratura terase je skoro trećina grejne površine stana. Skroz mi je nelogično da bude puna cena. Možda ne bi bilo lose da se javi neko ko je već potpisao ugovor pa da otkloni nedoumiceMi smo gledali te stanove. Terasa posto je tako velika je jeftinija. Nije puna cena. Puna cena je za terase 4...5kv...
Možda vam je najbolje da pozovete njihov prodajni salon da pitate. Ako vas interesuje Premium zgrada, koliko znam tih stanova nema vise u prodaji (i nas su interesovali). Doduše, možda je nakon Premium zgrada pocela prodaja i stanova u nekim drugim zgradama koje se grade iznad, nisam upucena.Msm kvadratura terase je skoro trećina grejne površine stana. Skroz mi je nelogično da bude puna cena. Možda ne bi bilo lose da se javi neko ko je već potpisao ugovor pa da otkloni nedoumice
Ne znam koja je Premijum zgrada i kakav je nacrt naselja i nazivi zgrada, samo su mi rekli da neka zgrada dobija gradjevinsku dozvolu veoma skoro i da oko Nove godine počinje prodaja stanova. Ako neko ima projekat zgrada mogao bi da pošalje. HvalaMožda vam je najbolje da pozovete njihov prodajni salon da pitate. Ako vas interesuje Premium zgrada, koliko znam tih stanova nema vise u prodaji (i nas su interesovali). Doduše, možda je nakon Premium zgrada pocela prodaja i stanova u nekim drugim zgradama koje se grade iznad, nisam upucena.
Ok, to su onda sigurno zgrade iznad Premium zgrada. Ako mozete da odete na lice mesta videćete. Oni verovatno neće da daju projekat jer zgrade jos uvek nisu u zvanicnoj prodaji, ja ga nemam a ako neko ima neka se javi. Ali verujem da im svakako mozete da postaviti to pitanje za terasu.Ne znam koja je Premijum zgrada i kakav je nacrt naselja i nazivi zgrada, samo su mi rekli da neka zgrada dobija gradjevinsku dozvolu veoma skoro i da oko Nove godine počinje prodaja stanova. Ako neko ima projekat zgrada mogao bi da pošalje. Hvala
Nisam bila u salonu, kontaktirala sam ih telefonskim putem, pa su mi objasnili neke stvari, ali sam ovo zaboravila da ih pitam. Svakako ću ih pitati za terasu kada mi se budu javili da je stigla gradjevinsku i da kreće prodaja. Samo sam pitala u grupi kakva je praksa i da li postoji neko ko je potpisao ugovor za te velike stanove kako se njima obračunavala cena stana (odnosno terase).Ok, to su onda sigurno zgrade iznad Premium zgrada. Ako mozete da odete na lice mesta videćete. Oni verovatno neće da daju projekat jer zgrade jos uvek nisu u zvanicnoj prodaji, ja ga nemam a ako neko ima neka se javi. Ali verujem da im svakako mozete da postaviti to pitanje za terasu.
Pozdrav,Cao komsije,
Jel ima neko info kad je izvesno da ce biti useljenje za E zgradu lamela B? U salonu vrte istu pricu kao da se nesto radi al nema niceg opipljivog i ne najavljuju nikakav datum. Ni penale ne isplacuju. Zna li neko gde je zapelo?
Kasne vec godinu i po dana a ide i zima..
Ceka se struja. Cim bude struja ukljucena mozemo da ulazimo. Ocekuju prikljucak do kraja oktobra, mozda pocetak novembra.Cao komsije,
Jel ima neko info kad je izvesno da ce biti useljenje za E zgradu lamela B? U salonu vrte istu pricu kao da se nesto radi al nema niceg opipljivog i ne najavljuju nikakav datum. Ni penale ne isplacuju. Zna li neko gde je zapelo?
Kasne vec godinu i po dana a ide i zima..
3 meseca vrte istu pricu i svaki rok su probili a nisu transparentni da kazu sta se desava.. svaka prica sluzi samo da se umire ljudi i opet se nista ne desi…Ceka se struja. Cim bude struja ukljucena mozemo da ulazimo. Ocekuju prikljucak do kraja oktobra, mozda pocetak novembra.
Znam da nije nista opipljivo jer vrte tu pricu vec jace od mesec dana, ali to je info koji imam iz salona. Kontam da nije do njih.
Nisu ni garaze gotove ali mislim da to ne sprecava useljavanje.
Da bude pocetak novembra nema sanse s obzirom da nisu podneli zahtev a treba dva meseca od kada se podnese.Kum se raspitao ima stan u b lameli.3 meseca vrte istu pricu i svaki rok su probili a nisu transparentni da kazu sta se desava.. svaka prica sluzi samo da se umire ljudi i opet se nista ne desi…
Sta ako ne bude ni pocetak novembra? Niko ne garantuje da se rok nece dalje pomerati pa da na prolece opet osvanemo van stanova jer se i dalje “ceka eps” za struju..
e pa bukvalno sranje ako nisu ni zahtev predali a pricaju kako ce biti uskoro… samo manipulisu.. cuo sam da su navodno dogovorili sa EPSom da puste struju bez zahteva na CEOPu, a sad kao cekaju EPS jer nemaju kako da ih nagovore da puste struju..Da bude pocetak novembra nema sanse s obzirom da nisu podneli zahtev a treba dva meseca od kada se podnese.Kum se raspitao ima stan u b lameli.
Zahtjev je prošao na CEOP-u još u junu. Može da se provjeri. Tako da nije to tačna informacija. Stvarno se samo čeka nekakvo sređivanje brojila, koje je u toku, možda i završeno i puštanje struje. Sve to radi EPS. Ali se baš rasteglo preko svake mjere.Da bude pocetak novembra nema sanse s obzirom da nisu podneli zahtev a treba dva meseca od kada se podnese.Kum se raspitao ima stan u b lameli.
Tacna je informacija zato sto je prvo covek iz epsa izlazio na teren da vidi tacno gde su brojila pa onda proveravao i dosao do inf.da nista nije predato za tu lamelu.Zahtjev je prošao na CEOP-u još u junu. Može da se provjeri. Tako da nije to tačna informacija. Stvarno se samo čeka nekakvo sređivanje brojila, koje je u toku, možda i završeno i puštanje struje. Sve to radi EPS. Ali se baš rasteglo preko svake mjere.
Na ceopu stoji odobrena prijava za adresu B lamele. A ista prijava je odobrena za Premium nesto kasnije. Nijednu dodatnu nisam pronašao ni za premium. Pa sam podrazumjevao da je to to. Što se tiče dolaženja ljudi iz epsa, na gradilištu su mi rekli da je problem bio sa brojilima, ali zato jer nisu jasno numerisana i onda je cijela peripetija dok se utvrdi koje brojilo pripada kom stanu i da se to papirološki sredi. Da li je to ustvari taj proces prijave, pa ga oni vješto kriju kroz neke radove, opet nemam predstavu. Ali i Zorica i onaj čovjek koji je gore stalno su mi rekli da je pitanje dana. Zorica mi je čak prije 10ak dana rekla da su obećali direktoru Sunnyville-a da će pustiti do kraja prošle, a najdalje početka ove nedelje da će biti. U salonu u subotu su mi rekli da očekuju svaki dan, ali ajde, njima nije baš lako vjerovati. Uglavnom, bilo bi lijepo kada bi neko od njih dao jasno objašnjenje šta se dešava. A ne da mi ovde igramo gluvih telefona i prenosimo šta je neko čuo ili načuo.Tacna je informacija zato sto je prvo covek iz epsa izlazio na teren da vidi tacno gde su brojila pa onda proveravao i dosao do inf.da nista nije predato za tu lamelu.
Ako imate drugacije inf.podelite sa nama bilo bi super.
Ta Zorica kuma pomera vise od mesec dana "sledece nedelje srce" a kum ospice dobijeNa ceopu stoji odobrena prijava za adresu B lamele. A ista prijava je odobrena za Premium nesto kasnije. Nijednu dodatnu nisam pronašao ni za premium. Pa sam podrazumjevao da je to to. Što se tiče dolaženja ljudi iz epsa, na gradilištu su mi rekli da je problem bio sa brojilima, ali zato jer nisu jasno numerisana i onda je cijela peripetija dok se utvrdi koje brojilo pripada kom stanu i da se to papirološki sredi. Da li je to ustvari taj proces prijave, pa ga oni vješto kriju kroz neke radove, opet nemam predstavu. Ali i Zorica i onaj čovjek koji je gore stalno su mi rekli da je pitanje dana. Zorica mi je čak prije 10ak dana rekla da su obećali direktoru Sunnyville-a da će pustiti do kraja prošle, a najdalje početka ove nedelje da će biti. U salonu u subotu su mi rekli da očekuju svaki dan, ali ajde, njima nije baš lako vjerovati. Uglavnom, bilo bi lijepo kada bi neko od njih dao jasno objašnjenje šta se dešava. A ne da mi ovde igramo gluvih telefona i prenosimo šta je neko čuo ili načuo.
Ona svakako može da kaže samo što joj se kaže iz salona.Ta Zorica kuma pomera vise od mesec dana "sledece nedelje srce" a kum ospice dobije
Verujem da bi bilo efektivnije da bude neka kolektivna tužbaOna svakako može da kaže samo što joj se kaže iz salona.
Ali opet, mislim da bi i za nekoga nedoslednog, kao što je Sunnyville bio sve ovo vrijeme, bilo previše da baš najavljuje struju kao pitanje dana, a da je neće biti mjesecima. Da li će sve tu biti po propisima inicijalno, kada je puste, pitanje je. Možda će se neke stvari završavati u hodu i naknadno. Ali nema mi logike, čak i za njihove standarde, da toliko lažu i dovedu do, ako ne kolektivne, onda velikog broja pojedinačnih tužbi. Jer je to jedini logičan korak, ako se stvarno ispostavi da nas do te mjere zavlače.
Na ceopu stoji odobrena prijava za adresu B lamele. A ista prijava je odobrena za Premium nesto kasnije. Nijednu dodatnu nisam pronašao ni za premium. Pa sam podrazumjevao da je to to. Što se tiče dolaženja ljudi iz epsa, na gradilištu su mi rekli da je problem bio sa brojilima, ali zato jer nisu jasno numerisana i onda je cijela peripetija dok se utvrdi koje brojilo pripada kom stanu i da se to papirološki sredi. Da li je to ustvari taj proces prijave, pa ga oni vješto kriju kroz neke radove, opet nemam predstavu. Ali i Zorica i onaj čovjek koji je gore stalno su mi rekli da je pitanje dana. Zorica mi je čak prije 10ak dana rekla da su obećali direktoru Sunnyville-a da će pustiti do kraja prošle, a najdalje početka ove nedelje da će biti. U salonu u subotu su mi rekli da očekuju svaki dan, ali ajde, njima nije baš lako vjerovati. Uglavnom, bilo bi lijepo kada bi neko od njih dao jasno objašnjenje šta se dešava. A ne da mi ovde igramo gluvih telefona i prenosimo šta je neko čuo ili načuo.